Тісто на пиріжки в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Тісто на пиріжки в хлібопічці приготувати дуже просто. Адже всього лише потрібно буде покласти всі необхідні інгредієнти в чашу хлібопічки, а та зробить всю іншу роботу за вас.
Якщо ви не любите возитися з тестом, то можна для його приготування використовувати хлібопічку. Візьміть всі необхідні інгредієнти і просто покладіть їх у відерце. Через кілька годин ви зможете приступати до приготування пиріжків, булочок, пирогів і багато чого іншого. Дізнайтеся, як приготувати тісто на пиріжки в хлібопічці з цього рецепта.
- Жир - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 150 мілілітрів
- Курине яйце - 1 штука
- Борошно - 350 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
В чисте відерце для хлібопічки помістіть столову ложку жиру. Підійде смалець. Якщо його немає, то замініть на рослинне або вершкове масло. Додайте цукор і сіль.
Тепер влийте в відерце до решти інгредієнтів молоко. Його можна попередньо підігріти. Також, якщо молока немає, ви можете замінити його водою. Вбийте сире куряче яйце.
Двічі просійте борошно через сито. Таким чином вона насититься киснем і випічка вийде більш повітряної. З'єднайте борошно з дріжджами. Поставте хлібопічку на функцію "заміс тесту" . Через півтори години ваше тісто буде готове!