Рецепт Тісто на пиріжки в хлібопічці фото

Тісто на пиріжки в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тісто на пиріжки в хлібопічці приготувати дуже просто. Адже всього лише потрібно буде покласти всі необхідні інгредієнти в чашу хлібопічки, а та зробить всю іншу роботу за вас.

Опис приготування:

Якщо ви не любите возитися з тестом, то можна для його приготування використовувати хлібопічку. Візьміть всі необхідні інгредієнти і просто покладіть їх у відерце. Через кілька годин ви зможете приступати до приготування пиріжків, булочок, пирогів і багато чого іншого. Дізнайтеся, як приготувати тісто на пиріжки в хлібопічці з цього рецепта.

  • Жир - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Курине яйце - 1 штука
  • Борошно - 350 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
тісто на пиріжки в хлібопічці - фото крок 1
В чисте відерце для хлібопічки помістіть столову ложку жиру. Підійде смалець. Якщо його немає, то замініть на рослинне або вершкове масло. Додайте цукор і сіль.
тісто на пиріжки в хлібопічці - фото крок 2
Тепер влийте в відерце до решти інгредієнтів молоко. Його можна попередньо підігріти. Також, якщо молока немає, ви можете замінити його водою. Вбийте сире куряче яйце.
тісто на пиріжки в хлібопічці - фото крок 3
Двічі просійте борошно через сито. Таким чином вона насититься киснем і випічка вийде більш повітряної. З'єднайте борошно з дріжджами. Поставте хлібопічку на функцію"Заміс тесту" . Через півтори години ваше тісто буде готове!

Схожі рецепти