Рецепт Дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці фото

Дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Дріжджі , Сухі дріжджі
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Якщо ви любите пиріжки, то напевно знаєте, як важливо вибрати для них тісто. М'яка і повітряна основа зробить півсправи. Пропоную вам хороший варіант, який підійде для багатьох наслідках начинок.

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці. Цей диво-прилад на кухні став для мене порятунком. Завантажив в нього всі інгредієнти - і поставив потрібний режим. А раніше потрібно було вимішувати тісто руками довгий час. Найкраще зробіть картопляну начинку або м'ясну (з фаршу).

  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 220 мілілітрів
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці - фото крок 1
У відро хлібопічки вбийте 2 яйця і влийте тепле молоко.
дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці - фото крок 2
Розтопити вершкове масло, надішліть його слідом в хлібопічку.
дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці - фото крок 3
Додайте сіль, цукор і дріжджі.
дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці - фото крок 4
Всипте борошно.
дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці - фото крок 5
Виставте режим"тісто" з 1 час.

Схожі рецепти