Дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите пиріжки, то напевно знаєте, як важливо вибрати для них тісто. М'яка і повітряна основа зробить півсправи. Пропоную вам хороший варіант, який підійде для багатьох наслідках начинок.
Ознайомтеся з тим, як приготувати дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці. Цей диво-прилад на кухні став для мене порятунком. Завантажив в нього всі інгредієнти - і поставив потрібний режим. А раніше потрібно було вимішувати тісто руками довгий час. Найкраще зробіть картопляну начинку або м'ясну (з фаршу).
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 220 мілілітрів
- Вершкове масло - 40 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
У відро хлібопічки вбийте 2 яйця і влийте тепле молоко.
Розтопити вершкове масло, надішліть його слідом в хлібопічку.
Додайте сіль, цукор і дріжджі.
Всипте борошно.
Виставте режим "тісто" з 1 час.