Рецепт Дріжджове тісто для пиріжків в духовці фото

Дріжджове тісто для пиріжків в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Дріжджове тісто , Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 25
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Хочу поділитися рецептом смачних домашніх пиріжків. Буду робити їх з яблуком і грушею одночасно.

Опис приготування:

Приготуйте пиріжки будинку, побалуйте своїх рідних простий і дуже смачною випічкою.

  • Борошно - 450 грам
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Вода тепла - 280 мілілітрів
  • Дріжджі швидкодіючі - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
дріжджове тісто для пиріжків в духовці - фото крок 1
Для приготування тіста в відерце хлібопічки викладаємо продукти, починаючи з дріжджів (дріжджі, цукор, сіль, мука, вода, рослинна олія). Встановлюємо відерце в хлібопічку, включаємо заміс тесту на 3 годину.
дріжджове тісто для пиріжків в духовці - фото крок 2
Моя хлібопічка впоралася за 3, 5 годину.
дріжджове тісто для пиріжків в духовці - фото крок 3
Готове тісто розділити на кульки.
дріжджове тісто для пиріжків в духовці - фото крок 4
З кожного шматочка тіста сформуйте пиріжок з начинкою. Я використовувала дрібно нарізані яблука і груші. Кожен пиріжок змастіть збитим яйцем. Випікайте в духовці при 180 градусах.

Схожі рецепти