Дріжджове тісто для пиріжків в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом смачних домашніх пиріжків. Буду робити їх з яблуком і грушею одночасно.
Приготуйте пиріжки будинку, побалуйте своїх рідних простий і дуже смачною випічкою.
- Борошно - 450 грам
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Вода тепла - 280 мілілітрів
- Дріжджі швидкодіючі - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Для приготування тіста в відерце хлібопічки викладаємо продукти, починаючи з дріжджів (дріжджі, цукор, сіль, мука, вода, рослинна олія). Встановлюємо відерце в хлібопічку, включаємо заміс тесту на 3 годину.
Моя хлібопічка впоралася за 3, 5 годину.
Готове тісто розділити на кульки.
З кожного шматочка тіста сформуйте пиріжок з начинкою. Я використовувала дрібно нарізані яблука і груші. Кожен пиріжок змастіть збитим яйцем. Випікайте в духовці при 180 градусах.