Пиріжки в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є хлібопічка і ви любите пиріжки, то знайте: їх можна приготувати в ній, не використовуючи звичайну духовку. Начинка у пиріжків може бути солодкою або несолодкої. Ви можете експериментувати!
Якщо вам захотілося поласувати смачними пиріжками, то скористайтеся своєю вірною хлебопечкой не тільки для того, щоб замісити тісто. Ви можете випікати в ній пиріжки з будь-якою начинкою, а також як здобні, так і прісні. Щоб дізнатися, як приготувати пиріжки в хлібопічці, просто прочитайте цей рецепт.
- Вода - 300 мілілітрів
- Рослинна олія - 75 мілілітрів
- Сіль - 1-2 чайних ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 склянки
- Сухе молоко - 1 Ст. Ложка
- Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Картопляне пюре - За смаком
У відерце для хлібопічки налийте чисту питну воду. Додайте рослинне масло без запаху.
Просійте кілька разів борошно через сито, з'єднайте її з дріжджами, сіллю і цукром. Додайте сухі інгредієнти в відерце для хлібопічки. Приготуйте тісто за допомогою програми "заміс тесту" .
Отримане тісто дістаньте з хлібопічки і розділіть на дванадцять однакових за розміром кульок. Тісто ліпиться добре, не прилипає до рук.
Кожен кульку злегка пріплюсніте, щоб вийшла форма, нагадує коло. Візьміть вийшла корж на долоню і покладіть в неї трохи картопляного пюре. Защипніть і сформуйте круглий пиріжок.
Приберіть з відерця для хлібопічки лопатку. Змастіть дно і стінки рослинним маслом. Викладіть чотири пиріжки на дно. Залиште на десять хвилин, щоб тісто підійшло. Потім випікайте сорок п'ять хвилин. Те ж саме повторіть з іншими пиріжками.