Рецепт Дріжджове тісто в хлібопічці фото

Дріжджове тісто в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Борошно , Дріжджі
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Господині дуже багато витрачають сил на заміс тесту. Щоб тісто вийшло хорошим, а випічка вдалою, тісто потрібно добре вимішати. На допомогу господиням прийшла кухонна техніка - хлібопічка.

Опис приготування:

Для дріжджових пиріжків вам підійде ось така легка і смачне тісто. Спробуйте його приготувати!

Начинка до пиріжків може бути будь-який: і солодкої, і солоної.

  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Дріжджі швидкодіючі - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
дріжджове тісто в хлібопічці - фото крок 1
Готувати я буду в хлібопічці"Панасонік" , але підійде будь-яка. Отже, в чашу кладемо сухі швидкодіючі дріжджі, просіяне борошно, цукор, сіль.
дріжджове тісто в хлібопічці - фото крок 2
Додаємо 1 яйце, воду, рослинна олія. Встановлюємо чашу в хлібопічку, виставляємо режим"Заміс" . Час замісу - 3 годину. У мене це режим 18-французьке тісто. Хлебопечка зробить заміс і видасть готове, підійшло тісто.
Окремо нагадаю, що різні хлібопічки можуть вимагати різні правила закладки продуктів. Подекуди кладуться спочатку все"мокрі" продукти, а потім -"сухі" , а подекуди - навпаки.
дріжджове тісто в хлібопічці - фото крок 3
В результаті отримуємо пишне тісто. Його потрібно обминути - і воно готове до подальших процедур. Таке тісто підійде для булок, пиріжків, сосисок в тісті, а також для кулеб'яки та іншої домашньої здобної випічки.
дріжджове тісто в хлібопічці - фото крок 4
Тісто виходить солодким, але солона начинка до нього теж підходить відмінно. Я пекла пиріжки з капустою. З даного тесту вийшло 20 пиріжків.

Схожі рецепти