Здобне дріжджове тісто в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом здобного дріжджового тіста в хлібопічці. З нього ось який можна красивий хліб спекти. А можна зробити іншу випічку, ось тільки підготувати тісто в хлібопічці буде швидше!
Цей рецепт приготування здобного дріжджового тіста в хлібопічці вам сподобається! Якщо вже у вас з'явилася така корисна помічниця, то думаю, що треба вміти нею користуватися з розумом. Наприклад, крім випічки хлібних виробів, можна в ній готувати тісто - вона сама і вимішати ретельно, і температурний режим потрібний підтримає. Ваша опара не опаде, а тісто буде таким, як треба: м'яким і пухким!
- Борошно - 3 склянки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Маргарин - 50 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Ванільний цукор - За смаком
1. Дріжджі розводимо в підігрітому молоці. Можна просто включити хлібопічку на 5 хвилин, а потім вимкнути і дати інгредієнтів настоятися трохи.
2. Далі просто викладаємо всі інгредієнти, перемішуємо і в режимі "дріжджова випічка" виставимо таймер на дві години.
3. Ось так має виглядати готове тісто.
4. А ось такий пористий здобний хлібець з нього виходить!