Пельменне тісто в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Задумали приготувати пельмені? При цьому у вас є хлібопічка? Обов'язково скористайтеся нею при приготуванні тесту для пельменів - це дуже просто і зручно!
Раджу приготувати пельменное тісто в хлібопічці, слідуючи наведеному нижче рецептом! Тісто виходить саме таким, яке потрібно для приготування домашніх пельменів. Однак якщо вам до душі більш круте тісто, ви цілком можете домесіть його вручну, підсипаючи борошна. Порада: коли тісто буде готове, залиште його приблизно на годину в хлібопічці або викладіть в будь-яку ємність і накрийте харчовою плівкою - тісто для пельменів стане більш еластичним, і вам буде легше його розгортати. Отже, ділюся рецептом приготування пельменного тесту в хлібопічці!
- Борошно пшеничне - 450 грам
- Вода - 210 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
1. Встановлюємо в хлібопічці лопатку для замішування тіста, потім насипаємо в спеціальне відерце 450 г борошна, nalivaem 210 мл води (вода повинна бути кімнатної температури), вбиваємо 1 яйце і додаємо 1 щіпку солі. Краще не змінювати співвідношення води і муки, оскільки це загрожує поломкою двигуна хлібопічки.
2. Встановлюємо хлібопічку в режим «Пельмені» або «Тісто» і чекаємо, коли приготується відмінне тісто для пельменів.