Рецепт Пельменне тісто для пельменів фото

Пельменне тісто для пельменів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Чи плануєте пельмені на вечерю або хочете їх заморозити? Тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати пельменное тісто для пельменів. Завдяки йому пельмені не розваряться і вся начинка залишиться всередині.

Опис приготування:

Начинку для пельменів зробити набагато простіше, ніж тісто. Дуже часто воно не склеюється або пельмені швидко розварюються. Можна зробити тісто не тільки на пахте, підійде кефір або кисле молоко. Тісто можна зробити заздалегідь, однак варто обернути його в плівку, щоб воно не засохло.

  • Бавовна - 2/3 склянки (кефір)
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода тепла - 2 склянки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Борошно - 7 склянок
пельменне тісто для пельменів - фото крок 1
1. У chashu змішувач злиття pahtu, додайте сметану, вбийте курячі яйця, влийте теплу воду.
пельменне тісто для пельменів - фото крок 2
2. Посоліть і добре перемішайте все до однорідної суміші.
пельменне тісто для пельменів - фото крок 3
3. Просійте борошно і всипте 4 склянки борошна в чашу міксера.
пельменне тісто для пельменів - фото крок 4
4. Перемішайте гарненько на середній швидкості.
пельменне тісто для пельменів - фото крок 5
5. Додавайте по 1 склянці борошна і замісити тісто (це займе близько 20 хвилин). Готове тісто оберніть плівкою і використовуйте для пельменів.

Схожі рецепти