Пельменне тісто для пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте пельмені на вечерю або хочете їх заморозити? Тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати пельменное тісто для пельменів. Завдяки йому пельмені не розваряться і вся начинка залишиться всередині.
Начинку для пельменів зробити набагато простіше, ніж тісто. Дуже часто воно не склеюється або пельмені швидко розварюються. Можна зробити тісто не тільки на пахте, підійде кефір або кисле молоко. Тісто можна зробити заздалегідь, однак варто обернути його в плівку, щоб воно не засохло.
- Бавовна - 2/3 склянки (кефір)
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
- Вода тепла - 2 склянки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Борошно - 7 склянок
1. У chashu змішувач злиття pahtu, додайте сметану, вбийте курячі яйця, влийте теплу воду.
2. Посоліть і добре перемішайте все до однорідної суміші.
3. Просійте борошно і всипте 4 склянки борошна в чашу міксера.
4. Перемішайте гарненько на середній швидкості.
5. Додавайте по 1 склянці борошна і замісити тісто (це займе близько 20 хвилин). Готове тісто оберніть плівкою і використовуйте для пельменів.