Рецепт Тісто на осетинські пироги фото

Тісто на осетинські пироги
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Різновидів тесту існує маса. І в кожній національній кухні є свій фірязикай для певного мучного вироби. Такий вид ідеально підбирається під начинку. Спробуйте приготувати самі.

Нижче в рецепті я описала, як приготувати тісто на осетинські пироги, яке ідеально під них підійде. Закрита випічка з різноманітними м'якими начинками в основному робиться на основі дріжджового тіста. Ми його і замісити. Ви це робити можете руками, а ось в інструкції заміс виконаний за допомогою хлібопічки.

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 180 мілілітрів
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
тісто на осетинські пироги - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти: борошно, дріжджі, воду, молоко, олія, сіль, дріжджі. Замісити тісто. Робіть заміс протягом 10 хвилин.
тісто на осетинські пироги - фото крок 2
Залиште тісто на півтори години під рушником в теплому місці для підйому.
тісто на осетинські пироги - фото крок 3
Після цього часу трохи обсипте борошном і обомніте. Розділи 3 частини.
тісто на осетинські пироги - фото крок 4
Залиште тісто на 20 хвилин, а потім приступайте до подальшої готуванні!

Схожі рецепти