Тісто на осетинські пироги
(покроковий рецепт з фото)
Різновидів тесту існує маса. І в кожній національній кухні є свій фірязикай для певного мучного вироби. Такий вид ідеально підбирається під начинку. Спробуйте приготувати самі.
Нижче в рецепті я описала, як приготувати тісто на осетинські пироги, яке ідеально під них підійде. Закрита випічка з різноманітними м'якими начинками в основному робиться на основі дріжджового тіста. Ми його і замісити. Ви це робити можете руками, а ось в інструкції заміс виконаний за допомогою хлібопічки.
- Борошно - 500 грам
- Вода - 180 мілілітрів
- Молоко - 180 мілілітрів
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Змішайте всі інгредієнти: борошно, дріжджі, воду, молоко, олія, сіль, дріжджі. Замісити тісто. Робіть заміс протягом 10 хвилин.
Залиште тісто на півтори години під рушником в теплому місці для підйому.
Після цього часу трохи обсипте борошном і обомніте. Розділи 3 частини.
Залиште тісто на 20 хвилин, а потім приступайте до подальшої готуванні!