Тісто на манти на мінералці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб манти не порвати, дуже важливо підібрати хороший рецепт тіста, яке при своїй фортеці і еластичності, буде відрізнятися і ніжністю смаку. Тісто на мінералці відповідає цим вимогам.
Процес приготування тіста простий і з ним впорається навіть починаюча господиня. Враховуйте особливості вашої борошна, можливо її може знадобитися трохи більше або менше. Головний показник правильно приготовленого тесту - це еластичність і гладкість після того, як воно "відпочине" .
- Мінеральна вода - 200 мілілітрів
- Сіль - 4 грами
- Цукор - 1 чайних ложок
- Борошно пшеничне - 600-650 грам
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти. Попередньо охолодіть мінеральну воду.
У чашу просійте борошно.
У склянку з холодною мінеральною водою додайте сіль, цукор і рослинне масло. Розмішайте.
Вилийте вміст склянки в чашу з борошном і замісити тісто.
Як тільки тісто зібралося в кого, перенесіть його на робочу поверхню і ще помісити 1-2 хвилини. Після накрийте рушником і залиште на 15 хвилин.
По закінченню часу, тісто ще раз помісити і можна приступати до формування мантів.
Testo майже. Вдалих вам виробів!