Рецепт Тісто на манти на мінералці фото

Тісто на манти на мінералці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Гарячі страви, Пельмені

Щоб манти не порвати, дуже важливо підібрати хороший рецепт тіста, яке при своїй фортеці і еластичності, буде відрізнятися і ніжністю смаку. Тісто на мінералці відповідає цим вимогам.

Процес приготування тіста простий і з ним впорається навіть починаюча господиня. Враховуйте особливості вашої борошна, можливо її може знадобитися трохи більше або менше. Головний показник правильно приготовленого тесту - це еластичність і гладкість після того, як воно "відпочине" .

  • Мінеральна вода - 200 мілілітрів
  • Сіль - 4 грами
  • Цукор - 1 чайних ложок
  • Борошно пшеничне - 600-650 грам
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів
тісто на манти на мінералці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Попередньо охолодіть мінеральну воду.
тісто на манти на мінералці - фото крок 2
У чашу просійте борошно.
тісто на манти на мінералці - фото крок 3
У склянку з холодною мінеральною водою додайте сіль, цукор і рослинне масло. Розмішайте.
тісто на манти на мінералці - фото крок 4
Вилийте вміст склянки в чашу з борошном і замісити тісто.
тісто на манти на мінералці - фото крок 5
Як тільки тісто зібралося в кого, перенесіть його на робочу поверхню і ще помісити 1-2 хвилини. Після накрийте рушником і залиште на 15 хвилин.
тісто на манти на мінералці - фото крок 6
По закінченню часу, тісто ще раз помісити і можна приступати до формування мантів.
тісто на манти на мінералці - фото крок 7
Testo майже. Вдалих вам виробів!

Схожі рецепти