Рецепт Тісто для вареників на мінералці фото

Тісто для вареників на мінералці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 25 хв.

Вареники - просте, смачне і улюблене багатьма блюдо. Пропоную рецепт тесту для вареників на мінеральній воді.

Опис приготування:

На мінеральній воді виходить ідеальне тісто для вареників. З нього також можна робити пельмені, ханум, Хінкалі, посуд. Виходить таке тісто завжди і у всіх. Воно дуже приємне в роботі, м'яке, еластичне, не липне до рук і до столу. Легко розкочується. Кількість борошна може бути трохи більше або менше, зазначеного в інгредієнтах, оскільки вся мука різна. Важливо відразу після замісу дати тісту відпочити.

  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вода мінеральна - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 450 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
тісто для вареників на мінералці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
тісто для вареників на мінералці - фото крок 2
У миску насипте борошно. Зробіть в середині невелике заглиблення.
тісто для вареників на мінералці - фото крок 3
У поглиблення розбийте яйце.
тісто для вареників на мінералці - фото крок 4
Додайте сіль і цукор.
тісто для вареників на мінералці - фото крок 5
Додайте рафіновану соняшникову олію.
тісто для вареників на мінералці - фото крок 6
Влийте трохи води. Перемішайте.
тісто для вареників на мінералці - фото крок 7
Поступово додайте всю мінеральну воду і замісити тісто.
тісто для вареників на мінералці - фото крок 8
Перекладіть тісто на поверхню, присипану борошном. Імплікація, збираючи тісто в кулю. Воно повинно бути досить крутим, щільним, але еластичним.
тісто для вареників на мінералці - фото крок 9
Накрийте тісто серветкою і дайте йому відпочити 15-20 хвилин. Після, тісто буде готове до приготування вареників.

Схожі рецепти