Тісто для вареників з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати тісто для вареників з картоплею. Звичайно, цей рецепт чудово підійде для будь-яких наслідках вареників. Такі вареники не розвалюються і не розварюються. Смачно!
Це тісто для вареників з картоплею в домашніх умовах готується просто і легко, адже інгредієнтів потрібен мінімум (навіть молоко можна замінити холодною водою), а густоту тіста визначаєте ви. Чим більше молока, тим тонше буде тісто, але і місити його складно. І навпаки: чим більше борошна, тим легше тесту надати форму, розкачати і зліпити вареники, але вареники вийдуть грубуватими.
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 600 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Рецепт простий до неподобства. Proselo пристрасть, змішаємо її з сіллю.
2. А далі потроху вливаємо молоко. Тісто має вийде пластичне, не дуже туге, але і до рук не повинно дуже приставати.
3. Якщо хочете, щоб вареники були ідеальними, залиште тісто на годину в теплому місці, щоб воно "дозріло" . Далі розгортаємо його і ліпимо вареники з картоплею.
4. Варити такі вареники треба 5-10 хвилин після спливання в киплячій воді. Готово!