Рецепт Тісто для вареників без яєць фото

Тісто для вареників без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно , Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Ділюся перевіреним рецептом, як приготувати тісто для вареників без яєць. Воно виходить еластичним, не липне до рук і не рветься під час варіння. Підходить для вареників, пельменів і равіолі.

Опис приготування:

Щоб приготувати тісто без яєць, необхідно змішати борошно з гарячою водою, а потім залишити на 15-20 хвилин. Тісто можна приготувати заздалегідь, а потім зберігати в морозилці.

  • Борошно - 250 грам
  • Вода - 160 мілілітрів (гаряча)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
тісто для вареників без яєць - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
тісто для вареників без яєць - фото крок 2
У великій мисці змішайте борошно і сіль.
тісто для вареників без яєць - фото крок 3
Додайте рослинне масло і гарячу воду.
тісто для вареників без яєць - фото крок 4
Замісити однорідне тісто. Залиште його на 15-20 хвилин при кімнатній температурі.
тісто для вареників без яєць - фото крок 5
Через цей час тісто стане гладким і пластичним.
тісто для вареників без яєць - фото крок 6
Тісто для вареників без яєць готове. Розкачайте тісто, склянкою зробіть гуртки і зліпити вареники. Варіть їх в киплячій воді поки не спливуть.

Схожі рецепти