Рецепт Тісто для вареників без яєць фото

Тісто для вареників без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно, Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Вареники

Ділюся перевіреним рецептом, як приготувати тісто для вареників без яєць. Воно виходить еластичним, не липне до рук і не рветься під час варіння. Підходить для вареників, пельменів і равіолі.

Щоб приготувати тісто без яєць, необхідно змішати борошно з гарячою водою, а потім залишити на 15-20 хвилин. Тісто можна приготувати заздалегідь, а потім зберігати в морозилці.

  • Борошно - 250 грам
  • Вода - 160 мілілітрів (гаряча)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
тісто для вареників без яєць - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
тісто для вареників без яєць - фото крок 2
У великій мисці змішайте борошно і сіль.
тісто для вареників без яєць - фото крок 3
Додайте рослинне масло і гарячу воду.
тісто для вареників без яєць - фото крок 4
Замісити однорідне тісто. Залиште його на 15-20 хвилин при кімнатній температурі.
тісто для вареників без яєць - фото крок 5
Через цей час тісто стане гладким і пластичним.
тісто для вареників без яєць - фото крок 6
Тісто для вареників без яєць готове. Розкачайте тісто, склянкою зробіть гуртки і зліпити вареники. Варіть їх в киплячій воді поки не спливуть.

Схожі рецепти