Тістечко «Буше»
(покроковий рецепт з фото)
Вам обов'язково потрібно дізнатися, як приготувати дуже смачне тістечко "буше" в домашніх умовах. Десерт здатний підкорити серця і шлунки навіть найзапекліших ласунів і десертоманов. Спробуйте!
Вашій увазі пропоную досить простий рецепт приготування тістечка "буше" . Приготуйтеся до того, що вам доведеться трохи попрацювати, щоб все вийшло, як треба. Правильно приготовані тістечка принесуть вам масу задоволення не тільки своїм божественним смаком, але і чисто з естетичної точки зору!
- Яйця - 8 штук
- Цукор - 520 грам (в тісто - 170 г, в вершках - 230 г, в сироп - 120 г)
- Борошно - 200 грам
- Ваніль - 0, 2 грами
- Лимонна кислота - 0, 1 грами
- Вода - 150 грам (в вершках - 75 г, в сироп - 75 г)
- Згущене молоко - 80 грам
- Вершкове масло - 350 грам
- Шоколад - 100 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Лікер - 1 Чайна ложка
Готуємо тісто. Поділяємо яйця на жовтки і білки. Збиваємо жовтки з цукром і ваніллю до стійкої піни. Вводимо борошно, швидко перемішуємо до однорідності.
Окремо збиваємо до стійкої піни білки, додавши в кінці лимонну кислоту.
Збиті білки додаємо в желтково-борошняну масу і акуратно перемішуємо до однорідності.
Застеляємо деко силіконовим килимком або папером для випічки. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і акуратно видавлюємо круглі коржі (діаметром приблизно 5 см) на деко. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура - 200 градусів. Готові коржі остудіть.
Приготуємо крем. Закип'ятити в воді цукор, проварити сироп протягом 5 хвилин. Потім вводимо згущенку і знову кип'ятимо. Знімаємо з вогню, даємо охолонути в холоді.
Масло нарізаємо кубиками і збиваємо до білого кольору.
Додаючи сироп із згущеного молока, збиваємо наш крем до однорідності.
Перекладаємо крем в кондитерський мішок. Наносимо його на половину охололи коржів.
Зверху накриваємо другими половинками, злегка притиснувши рукою. Ставимо тістечко на холод, щоб коржі схопилися.
Розтопіть шоколад з рослинним маслом. Занурюємо тістечка в шоколад однією стороною.
І залишаємо їх застигати.
Смачного!