Рецепт Тістечко «Буше» фото

Тістечко «Буше»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершкове масло , Згущене молоко
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Вам обов'язково потрібно дізнатися, як приготувати дуже смачне тістечко"Буше" в домашніх умовах. Десерт здатний підкорити серця і шлунки навіть найзапекліших ласунів і десертоманов. Спробуйте!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную досить простий рецепт приготування тістечка"Буше" . Приготуйтеся до того, що вам доведеться трохи попрацювати, щоб все вийшло, як треба. Правильно приготовані тістечка принесуть вам масу задоволення не тільки своїм божественним смаком, але і чисто з естетичної точки зору!

  • Яйця - 8 штук
  • Цукор - 520 грам (в тісто - 170 г, в вершках - 230 г, в сироп - 120 г)
  • Борошно - 200 грам
  • Ваніль - 0, 2 грами
  • Лимонна кислота - 0, 1 грами
  • Вода - 150 грам (в вершках - 75 г, в сироп - 75 г)
  • Згущене молоко - 80 грам
  • Вершкове масло - 350 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Лікер - 1 Чайна ложка
тістечко
Готуємо тісто. Поділяємо яйця на жовтки і білки. Збиваємо жовтки з цукром і ваніллю до стійкої піни. Вводимо борошно, швидко перемішуємо до однорідності.
тістечко
Окремо збиваємо до стійкої піни білки, додавши в кінці лимонну кислоту.
тістечко
Збиті білки додаємо в желтково-борошняну масу і акуратно перемішуємо до однорідності.
тістечко
Застеляємо деко силіконовим килимком або папером для випічки. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і акуратно видавлюємо круглі коржі (діаметром приблизно 5 см) на деко. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура - 200 градусів. Готові коржі остудіть.
тістечко
Приготуємо крем. Закип'ятити в воді цукор, проварити сироп протягом 5 хвилин. Потім вводимо згущенку і знову кип'ятимо. Знімаємо з вогню, даємо охолонути в холоді.
тістечко
Масло нарізаємо кубиками і збиваємо до білого кольору.
тістечко
Додаючи сироп із згущеного молока, збиваємо наш крем до однорідності.
тістечко
Перекладаємо крем в кондитерський мішок. Наносимо його на половину охололи коржів.
тістечко
Зверху накриваємо другими половинками, злегка притиснувши рукою. Ставимо тістечко на холод, щоб коржі схопилися.
тістечко
Розтопіть шоколад з рослинним маслом. Занурюємо тістечка в шоколад однією стороною.
тістечко
І залишаємо їх застигати.
тістечко
Смачного!

Схожі рецепти