Тістечка «Буше» з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Приготування цього тістечка навіяно спогадами з дитинства. Тоді його можна було зустріти в кожній кондитерській. Дуже смачно!
Тістечка виходять дуже смачними і ніжними, з вершковим присмаком. Головне - дати готовим тістечком постояти в холодильнику. При цьому вершки застигнуть і тістечко трохи просочиться.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 70 грам
- Борошно - 70 грам
- Вершки від 33% - 200 грам
- Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложки
- Шоколад - 100 грам
Яйця розділіть на білки і жовтки. У кожну чашку додайте цукор навпіл. Збийте і білки і жовтки до пишності.
Акуратно змішайте збиті білки з жовтками і, заважаючи, всипати борошно. Тісто має зберегти свою пишність.
За допомогою кондитерського мішка відсадити на деко круглі коржі однакового розміру. Поставте в духовку при 180С хвилин на 10-15.
Готові половинки розділіть попарно.
Готові половинки розділіть попарно.
Для начинки збийте вершки з цукровою пудрою.
Для прикраси розтопіть шоколад.
За допомогою кондитерського мішка викладіть крем між половинками тістечка. Трохи притисніть. Розтопленим шоколадом прикрасьте тістечко зверху.