Рецепт Тістечка «Буше» з вершками фото

Тістечка «Буше» з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Приготування цього тістечка навіяно спогадами з дитинства. Тоді його можна було зустріти в кожній кондитерській. Дуже смачно!

Опис приготування:

Тістечка виходять дуже смачними і ніжними, з вершковим присмаком. Головне - дати готовим тістечком постояти в холодильнику. При цьому вершки застигнуть і тістечко трохи просочиться.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 70 грам
  • Борошно - 70 грам
  • Вершки від 33% - 200 грам
  • Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложки
  • Шоколад - 100 грам
тістечка
Яйця розділіть на білки і жовтки. У кожну чашку додайте цукор навпіл. Збийте і білки і жовтки до пишності.
тістечка
Акуратно змішайте збиті білки з жовтками і, заважаючи, всипати борошно. Тісто має зберегти свою пишність.
тістечка
За допомогою кондитерського мішка відсадити на деко круглі коржі однакового розміру. Поставте в духовку при 180С хвилин на 10-15.
Готові половинки розділіть попарно.
тістечка
Для начинки збийте вершки з цукровою пудрою.
тістечка
Для прикраси розтопіть шоколад.
тістечка
За допомогою кондитерського мішка викладіть крем між половинками тістечка. Трохи притисніть. Розтопленим шоколадом прикрасьте тістечко зверху.

Схожі рецепти