Буше
(покроковий рецепт з фото)
Тістечка "буше" користувалися великою популярністю в радянські часи, але і сьогодні багато любителів солодкого із задоволенням їх готують своїм рідним. Як приготувати "буше", ви дізнаєтеся прямо зараз.
Замість шоколадної глазурі можна просто посипати половинки тістечка цукровою пудрою або, вмочивши їх в джем, зверху додати мелених горішків. Ласощі підійде як до святкового столу, так і просто до чаювання з друзями або близькими. Діткам сподобається поєднання тістечок "буше" з теплим молоком або какао.
Подавати тістечка можна як на загальній тарілці, так і індивідуально, помістивши кожне в паперову форму для кексів.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 60 грам(40 г - в жовтки, 20 г - в білки)
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Жирні вершки - 120 мілілітрів
- Чорний шоколад - 50 грам
- Білий шоколад - 20 грам
1
Візьміть дві невеликі посудини і відокремте білки від жовтків.
2
Жовтки збийте з 40 грамами цукру до утворення густої білої маси.
3
Білки збийте, додайте 20 грамів цукру і збивайте далі до білої і пишної консистенції. Збита маса повинна блищати.
4
Енергійними рухами змішайте білки і жовтки.
5
До збитих яєць додайте просіяне борошно, перемішайте до однорідності.
6
За допомогою кондитерського мішка на деко з пергаментним папером видавіть 20 кружечків тесту на відстані 5 см один від одного.
7
Випікайте бісквіти в духовці при температурі 180 градусів 19-25 хвилин до золотистої скоринки. Охолоджувати бісквіти в духовці.
8
Сливки збийте з цукровою пудрою. З 10 бісквітів нанесіть вершковий крем.
9
Розтопіть шоколад. Решта 10 бісквітів покрийте зверху розтопленим темним шоколадом, а коли він застигне, додайте візерунки білим.
10
Зберіть готові тістечка і приберіть їх в холодильник на пару годин, щоб бісквіти просочилися кремом. Тістечка готові!