Рецепт Буше фото

Буше
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Тістечка"Буше" користувалися великою популярністю в радянські часи, але і сьогодні багато любителів солодкого із задоволенням їх готують своїм рідним. Як приготувати"Буше" , ви дізнаєтеся прямо зараз.

Опис приготування:

Замість шоколадної глазурі можна просто посипати половинки тістечка цукровою пудрою або, вмочивши їх в джем, зверху додати мелених горішків. Ласощі підійде як до святкового столу, так і просто до чаювання з друзями або близькими. Діткам сподобається поєднання тістечок"Буше" з теплим молоком або какао.

Подавати тістечка можна як на загальній тарілці, так і індивідуально, помістивши кожне в паперову форму для кексів.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 60 грам(40 г - в жовтки, 20 г - в білки)
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • Жирні вершки - 120 мілілітрів
  • Чорний шоколад - 50 грам
  • Білий шоколад - 20 грам
1
Візьміть дві невеликі посудини і відокремте білки від жовтків.
2
Жовтки збийте з 40 грамами цукру до утворення густої білої маси.
3
Білки збийте, додайте 20 грамів цукру і збивайте далі до білої і пишної консистенції. Збита маса повинна блищати.
4
Енергійними рухами змішайте білки і жовтки.
5
До збитих яєць додайте просіяне борошно, перемішайте до однорідності.
6
За допомогою кондитерського мішка на деко з пергаментним папером видавіть 20 кружечків тесту на відстані 5 см один від одного.
7
Випікайте бісквіти в духовці при температурі 180 градусів 19-25 хвилин до золотистої скоринки. Охолоджувати бісквіти в духовці.
8
Сливки збийте з цукровою пудрою. З 10 бісквітів нанесіть вершковий крем.
9
Розтопіть шоколад. Решта 10 бісквітів покрийте зверху розтопленим темним шоколадом, а коли він застигне, додайте візерунки білим.
10
Зберіть готові тістечка і приберіть їх в холодильник на пару годин, щоб бісквіти просочилися кремом. Тістечка готові!

Схожі рецепти