Бісквіт «Буше»
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіти "буше" завжди виходять дуже пишні і повітряні. А все тому, що це особливий вид бісквіта, на основі якого роблять не тільки торти, але і тістечка. Результат просто чудовий!
Бісквіт "буше" відомий багатьом по тістечком з однойменною назвою. Але і приготований для торта він дуже виграє в пишності. Для його приготування сода не потрібно. Пишність і легкість бісквіту надають добре збиті білки і жовтки. Спробуйте самі!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 80 грам
- Борошно - 100 грам
- Ванілін - 1 Щепоток
Для приготування тіста відокремте білки від жовтків.
Починайте збивати білки на найбільших обертах міксера. Коли білки почнуть збільшуватися в об'ємі, підсипати до них тонкою цівкою половину цукру. Таким чином збийте білки з цукром в пишну, стабільну масу.
Перекладіть білки в окрему чашу. І збийте жовтки з другою половиною цукру. Збивайте до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в кілька разів і не стане світліше.
Потім обидві маси з'єднайте і постарайтеся дуже акуратно вмішати в один одного. Робіть це вручну віночком.
Потім акуратно підмішати просіяне борошно.
Готове тісто перекладіть у форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 20-30 хвилин.
Готовий бісквіт вийміть з форми і добре остудіть. Найкраще дати йому полежати після охолодження в холодильнику кілька годин, так як він дуже м'який і відразу його розрізати не вийде. Він буде кришитися.
Готовий бісквіт використовуйте за призначенням.