Тістечка з вівсяними пластівцями і сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тістечок з вівсяними пластівцями, нарізаним мигдалем, кокосовою стружкою, паростками пшениці, медом, ванільним екстрактом і сухофруктами.
Вівсяні тістечка не тільки смачні, але і неймовірно корисні і легкі, тому що в них тільки натуральні інгредієнти. Вони стануть відмінним живильним сніданком. За цим рецептом у вас вийде приблизно 12-16 вівсяних тістечок. Як сухофруктів в рецепті використовуються нарізані абрикоси, журавлина і родзинки.
- Кокосової стружки - 1 Склянка
- Екстракту ванілі - 1 1/2 чайних ложки
- Солі - 1/4 чайних ложки
1. Нарізати мигдаль. Змішати сухофрукти в мисці. Розігріти духовку до 175 градусов F. Змастити маслом форму для випічки і вистелити її пергаментним папером. Перемішати вівсяні пластівці, нарізаний мигдаль і кокосову стружку разом на деку, а потім випікати 10-12 хвилин, періодично помішуючи, поки інгредієнти не підрум'яняться. Викласти суміш у велику миску і розмішати з паростками пшениці. Знизити температуру духовки до 150 градусів.
2. Поки суміш ще тепла, розмішати її з медом, ванільним екстрактом і сіллю до однорідної консистенції. Потім додати сухофрукти. Влити суміш в підготовлену форму для випічки і вологими пальцями або силіконовим шпателем рівномірно притиснути до поверхні форми якомога щільніше.
3. Випікати протягом 25-30 хвилин, до світло золотистого кольору. Дати охолонути протягом 2 - 3 годин, перш ніж розрізати на квадрати. Робіть це зазубреним ножем.
Ви можете зберігати тістечка в герметичній тарі при кімнатній температурі протягом тижня або двох, але можна зберігати їх в морозильнику - це допомагає тістечок довше зберігатися твердими і хрусткими і не розм'якшуватися через кілька днів після приготування.
Ви можете зберігати тістечка в герметичній тарі при кімнатній температурі протягом тижня або двох, але можна зберігати їх в морозильнику - це допомагає тістечок довше зберігатися твердими і хрусткими і не розм'якшуватися через кілька днів після приготування.