Timbal з авокадо з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат дуже ситний завдяки рибі і авокадо. Його необхідно подавати не перемішуючи. Укладений шарами він виглядає краще, і смак інгредієнтів виходить більш насиченим. Спробуйте, це смачно!
Сьогодні я розповім вам, як приготувати "тімбал" з авокадо з тунцем. Цей салат відмінно підійде в якості вечері для тих, хто сидить на дієті, адже для заправки використовується оливкова олія, а не майонез. Якщо у вас немає такої форми, ви можете вирізати коло з великою пластикової пляшки. Замість червоної цибулі можна використовувати звичайний білий, але перед подачею його необхідно буде змішати з дрібкою цукру, оцтом і трохи замаринувати.
- Тунець - 60 грам
- Маслини - 20 грам
- Помідори - 60 грам
- Авокадо - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 20 грам
- Рукола - 30 грам
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - 2-4 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Для початку розріжте авокадо, проверніть його, вийміть кісточку і за допомогою ложки вийміть м'якоть фрукта. Потім дрібно наріжте м'якоть, поперчіть, приправити сіллю, додайте трохи лимонного соку і оливкового масла. Відкладіть авокадо в окрему миску для маринування.
2. З помідора заздалегідь зніміть шкірку і наріжте дрібними шматочками, посоліть і додайте дрібно нарізану цибулю.
3. Далі викладіть салат з допомогою круглої форми без дна. Перший шар - маринований авокадо (не впритул його, а просто розрівняйте в формі). Далі викладіть помідор з цибулею.
4. Далі - тунець у власному соку. Акуратно підніміть форму. Прикрасьте салат листям руколи, maslinami. Смачного!