Салат з тунцем і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю тунця в будь-якому його вигляді, а салат з тунцем і авокадо - це просто божественне поєднання продуктів, тільки від думки про яких вже течуть слюні на клавіатуру. Фантастичний салат.
Салат з тунцем і авокадо - типово річний, дуже легкий і дієтичний салатик. Мені подобається, що готується він максимум 10 хвилин, але виходить феєрично смачним. Може, справа в тому, що я просто обожнюю консервованого тунця - але як би там не було Рецептура, в принципі, нестрогая і ви можете на свій розсуд змінювати кількість і склад пропорцій інгредієнтів. Імпровізація, як то кажуть, лише вітається
- Авокадо - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Тунець консервований - 350 грам
- Кедрові горішки - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1/2 штуки
- Braai, сіль, перець - - За смаком
Стиглий плід авокадо очищаємо від кісточки і шкірки. Пюре авокадо розминаємо виделкою, але не до консистенції пюре, а злегка.
Видавлюємо в авокадо сік половини лимона, додаємо дрібно посічену кінзу, солимо і перчимо. Сюди ж додаємо кедрові горішки.
Гарненько перемішуємо і викладаємо на тарілку - це буде перший шар нашого салату.
Помідори очищаємо від шкірки, солимо і перчимо, додаємо трохи рубаної кінзи. Перемішуємо, рідини даємо стекти.
Викладаємо помідори поверх першого шару.
Консервований тунець злегка розминаємо виделкою і викладаємо поверх помідорів. Салат готовий!