Рецепт Телятина у вині фото

Телятина у вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Телятина, тушкована в білому вині, - це неймовірно смачно! Блюдо виходить пікантним, має багатий, насиченим смаком і чудовим ароматом!

На гарнір відварити рис. Ваш вечір буде прекрасний!

До вашої уваги - простий спосіб, як зробити телятину у вині. М'ясо гаситься на сковороді з овочами і сухофруктами в білому вині. За рахунок прованських трав, лаврового листа і спецій блюдо виходить дуже ароматним. На гарнір я відварив рис. Гарного вам дня!

  • Телятина - 600 грам
  • Вино біле - 200 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Чорнослив - 50 грам
  • Чорнослив - 50 грам
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
телятина у вині - фото крок 1
Телятину ретельно промийте та висушіть. Наріжте середніми кубиками.
телятина у вині - фото крок 2
Ріжемо півкільцями цибулю, морква - кружечками і ще раз навпіл.
телятина у вині - фото крок 3
Промийте сухофрукти.
телятина у вині - фото крок 4
Ріжемо курагу і чорнослив четвертинками, подрібнюємо зелена цибуля.
телятина у вині - фото крок 5
На рослинному маслі обсмажуємо телятину, вогонь максимальний. Смажимо з кожного боку по пару хвилин. Потім додаємо моркву і цибулю, готуємо ще пару хвилин.
телятина у вині - фото крок 6
Додайте сухофрукти і лавровий лист. Влийте вино і тушкуйте страву до повного випаровування рідини, приблизно 10 хвилин. В кінці додаємо прованські трави, сіль, перець і зелену цибулю. Перемішуємо і залишаємо під кришкою на 10 хвилин.
телятина у вині - фото крок 7
На гарнір підійде рис. Смачного!

Схожі рецепти