Телятина у вині
(покроковий рецепт з фото)
Телятина, тушкована в білому вині, - це неймовірно смачно! Блюдо виходить пікантним, має багатий, насиченим смаком і чудовим ароматом!
На гарнір відварити рис. Ваш вечір буде прекрасний!
До вашої уваги - простий спосіб, як зробити телятину у вині. М'ясо гаситься на сковороді з овочами і сухофруктами в білому вині. За рахунок прованських трав, лаврового листа і спецій блюдо виходить дуже ароматним. На гарнір я відварив рис. Гарного вам дня!
- Телятина - 600 грам
- Вино біле - 200 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Чорнослив - 50 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Телятину ретельно промийте та висушіть. Наріжте середніми кубиками.
Ріжемо півкільцями цибулю, морква - кружечками і ще раз навпіл.
Промийте сухофрукти.
Ріжемо курагу і чорнослив четвертинками, подрібнюємо зелена цибуля.
На рослинному маслі обсмажуємо телятину, вогонь максимальний. Смажимо з кожного боку по пару хвилин. Потім додаємо моркву і цибулю, готуємо ще пару хвилин.
Додайте сухофрукти і лавровий лист. Влийте вино і тушкуйте страву до повного випаровування рідини, приблизно 10 хвилин. В кінці додаємо прованські трави, сіль, перець і зелену цибулю. Перемішуємо і залишаємо під кришкою на 10 хвилин.
На гарнір підійде рис. Смачного!