Рецепт Телятина в червоному вині фото

Телятина в червоному вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Гарячі страви

Правильно приготоване м'ясо - "візитна картка" кожної поважаючої себе господині! Рекомендую цей рецепт всім, м'ясо маринується в червоному вині з цибулею, а потім гаситься на сковороді в ароматному соусі!

Перед вами - простий рецепт приготування телятини в червоному вині. На перший погляд, блюдо може здатися дуже простим, але на ділі доведеться трохи попаритися з приготуванням. Кінцевий результат вартий витрачених зусиль! Гарного вам дня!

  • Телятина - 1 кілограм
  • Вино червоне сухе - 750 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Масло рослинне - За смаком
телятина в червоному вині - фото крок 1
М'ясо нарізаємо порційними шматочками, трішечки відбиваємо і кладемо в глибоку ємність. Присипаємо подрібненою зеленню і кільцями ріпчастої цибулі, зверху поливаємо вином. Затягуємо зверху плівкою і залишаємо маринуватися в холодильнику на всю ніч.
телятина в червоному вині - фото крок 2
Вранці м'ясо (без цибулі та зелені) обсмажується на рослинному маслі з двох сторін. Смажити треба до рум'яної скоринки, по 2-3 хвилини з кожного боку. В окремій сковороді обсмажте подрібнену цибулю. З'єднуємо м'ясо з цибулею, заливаємо вином і тушкуємо на повільному вогні близько години. Сіль і перець за смаком.
телятина в червоному вині - фото крок 3
Перекладаємо м'ясо в тарілку. Соус процідити через сито, потім змішайте з вершками. Полийте їм м'ясо (соус можна попередньо прогріти).
телятина в червоному вині - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти