Телятина в червоному вині
(покроковий рецепт з фото)
Правильно приготоване м'ясо - "візитна картка" кожної поважаючої себе господині! Рекомендую цей рецепт всім, м'ясо маринується в червоному вині з цибулею, а потім гаситься на сковороді в ароматному соусі!
Перед вами - простий рецепт приготування телятини в червоному вині. На перший погляд, блюдо може здатися дуже простим, але на ділі доведеться трохи попаритися з приготуванням. Кінцевий результат вартий витрачених зусиль! Гарного вам дня!
- Телятина - 1 кілограм
- Вино червоне сухе - 750 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вершки - 250 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком
М'ясо нарізаємо порційними шматочками, трішечки відбиваємо і кладемо в глибоку ємність. Присипаємо подрібненою зеленню і кільцями ріпчастої цибулі, зверху поливаємо вином. Затягуємо зверху плівкою і залишаємо маринуватися в холодильнику на всю ніч.
Вранці м'ясо (без цибулі та зелені) обсмажується на рослинному маслі з двох сторін. Смажити треба до рум'яної скоринки, по 2-3 хвилини з кожного боку. В окремій сковороді обсмажте подрібнену цибулю. З'єднуємо м'ясо з цибулею, заливаємо вином і тушкуємо на повільному вогні близько години. Сіль і перець за смаком.
Перекладаємо м'ясо в тарілку. Соус процідити через сито, потім змішайте з вершками. Полийте їм м'ясо (соус можна попередньо прогріти).
Смачного!