Рецепт Тельное з легких по-селянськи фото

Тельное з легких по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Про це старовинне російське блюдо мало хто чув в наш час, Проте, якщо ви вирішили готувати тельное за цим рецептом, Будьте впевнені - вийде неймовірно смачно і апетитно!

Перед вами простий рецепт приготування ного з легких по-селянськи. Для приготування я використовував такі інгредієнти: яловиче легке відварне, рибне філе, гриби відварені, хліб čerstvyj, панірувальні сухарі, яйця, молоко, цибуля ріпчаста, маргарин, сіль і перець за смаком. Гаряче тельное можна подавати, присипавши зеленню, з вашим улюбленим соусом. Хай щастить!

  • Легке яловиче - 200 грам (відварне )
  • Рибне філе - 200 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Маргарин - 20 грам
  • Гриби - 100 грам (відварні)
  • Яйце - 2 штуки (варене і сире)
  • Сухарі паніровочні - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Хліб пшеничний - 100 грам (черствий)
тельное з легких по-селянськи - фото крок 1
Хліб замочити в молоці, потім віджати.
тельное з легких по-селянськи - фото крок 2
Відварене яловиче легке, рибне філе і хліб подрібніть в блендері до однорідної маси. Додайте сіль і перець.
тельное з легких по-селянськи - фото крок 3
Подрібнену цибулю обсмажуємо на маргарині.
тельное з легких по-селянськи - фото крок 4
Додаємо гриби і порізане дрібно варене яйце. Солимо і перемішуємо.
тельное з легких по-селянськи - фото крок 5
З яловиче-рибної маси сформуйте коржі, товщиною в 1-1, 5 см. В середину покладіть начинку з грибів з цибулею і яйцем. Коржик складіть навпіл, сформувавши велику котлетку.
тельное з легких по-селянськи - фото крок 6
Тельное занурте у збите яйце, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на сковороді. Смажити з усіх боків, до утворення скоринки.
тельное з легких по-селянськи - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти