Тельное з легких по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Про це старовинне російське блюдо мало хто чув в наш час, Проте, якщо ви вирішили готувати тельное за цим рецептом, Будьте впевнені - вийде неймовірно смачно і апетитно!
Перед вами простий рецепт приготування ного з легких по-селянськи. Для приготування я використовував такі інгредієнти: яловиче легке відварне, рибне філе, гриби відварені, хліб čerstvyj, панірувальні сухарі, яйця, молоко, цибуля ріпчаста, маргарин, сіль і перець за смаком. Гаряче тельное можна подавати, присипавши зеленню, з вашим улюбленим соусом. Хай щастить!
- Легке яловиче - 200 грам (відварне )
- Рибне філе - 200 грам
- Молоко - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Маргарин - 20 грам
- Гриби - 100 грам (відварні)
- Яйце - 2 штуки (варене і сире)
- Сухарі паніровочні - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Хліб пшеничний - 100 грам (черствий)
Хліб замочити в молоці, потім віджати.
Відварене яловиче легке, рибне філе і хліб подрібніть в блендері до однорідної маси. Додайте сіль і перець.
Подрібнену цибулю обсмажуємо на маргарині.
Додаємо гриби і порізане дрібно варене яйце. Солимо і перемішуємо.
З яловиче-рибної маси сформуйте коржі, товщиною в 1-1, 5 см. В середину покладіть начинку з грибів з цибулею і яйцем. Коржик складіть навпіл, сформувавши велику котлетку.
Тельное занурте у збите яйце, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на сковороді. Смажити з усіх боків, до утворення скоринки.
Смачного!