Рецепт Тефтелі з вареного м'яса фото

Тефтелі з вареного м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід , Сімейна вечеря , Хеллоуїн
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування тефтелей з вареного м'яса. Якщо ви не хочете возитися з сирим мисом, робити фарш, то цей рецепт для вас. Тефтелі виходять такими ж смачними!

Опис приготування:

Іноді буває так, що у нас залишається відварне м'ясо: або суп, або занадто багато відварити для салату і т.П. Для приготування тефтелей з відвареного м'яса зовсім не обов'язково використовувати саме яловичину. Можна взяти і куряче і свиняче м'ясо. Якщо у вас під рукою немає молока, булку можна розмочити і в воді. Головне, щоб була хороша м'ясорубка або блендер: варене м'ясо все одно потрібно гарненько перемолоти.

1. Замочуємо булку в молоці, razrezav дві частини.

2. Пропускаємо м'ясо через м'ясорубку. Віджимаємо булку від молока, додаємо в фарш.

3. Потім додаємо до м'яса жовтки, спеції, тертий сир. Відварну моркву дрібно ріжемо кубиками. Відправляємо і її в фарш, який потім солимо і перчимо.

4. Добре перемішуємо фарш (можна відправити в холодильник охолонути). Формуємо тефтелі завбільшки з волоський горіх.

5. Збиваємо залишилися від яєць білки. Вмочуємо кульки в борошні, потім у збитому білку. Потім акуратно паніруємо в сухарях.

6. Тефтелі обсмажуємо в маслі до рум'яної скоринки. При бажанні, можна запекти в духовці (хвилин 10-15 - м'ясо-то відварне).

Готово! сподіваюся, цей простий рецепт тефтелей з відвареного м'яса вам стане в нагоді. Смачного!


  • Відварна яловичина - 500 грам
  • Яйця - 1-2 штук
  • Наречена - 1 штука
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Рубана зелень - 1 Чайна ложка
  • Тертий сир - 1 Ст. Ложка
  • Тертий сир - 1 Ст. Ложка
  • Відварна морква - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
  • Борошно - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
Іноді буває так, що у нас залишається відварне м'ясо: або суп, або занадто багато відварити для салату і т.П. Для приготування тефтелей з відвареного м'яса зовсім не обов'язково використовувати саме яловичину. Можна взяти і куряче і свиняче м'ясо. Якщо у вас під рукою немає молока, булку можна розмочити і в воді. Головне, щоб була хороша м'ясорубка або блендер: варене м'ясо все одно потрібно гарненько перемолоти.

1. Замочуємо булку в молоці, razrezav дві частини.

2. Пропускаємо м'ясо через м'ясорубку. Віджимаємо булку від молока, додаємо в фарш.

3. Потім додаємо до м'яса жовтки, спеції, тертий сир. Відварну моркву дрібно ріжемо кубиками. Відправляємо і її в фарш, який потім солимо і перчимо.

4. Добре перемішуємо фарш (можна відправити в холодильник охолонути). Формуємо тефтелі завбільшки з волоський горіх.

5. Збиваємо залишилися від яєць білки. Вмочуємо кульки в борошні, потім у збитому білку. Потім акуратно паніруємо в сухарях.

6. Тефтелі обсмажуємо в маслі до рум'яної скоринки. При бажанні, можна запекти в духовці (хвилин 10-15 - м'ясо-то відварне).

Готово! сподіваюся, цей простий рецепт тефтелей з відвареного м'яса вам стане в нагоді. Смачного!

Схожі рецепти