Крем з вареного згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Такий крем можна використовувати для тістечок, тортиків або начинки еклерів. Він досить густий і не розтікається, особливо після охолодження. Дивіться, як приготувати крем з вареного згущеного молока.
Цей крем можна приготувати заздалегідь і прибрати в холодильник до потрібного моменту. Він відмінно зберігається і не розшаровується, не сідає. Кількістю масла можна відрегулювати солодкість і густоту крему. Їм відмінно перешаровувати бісквітні коржі. Пробуйте!
- Варене згущене молоко - 450 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Ванілін - 1 щіпка
Приготуйте інгредієнти для крему. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, воно повинно бути м'яким.
Візьміть глибоку тару для змішування міксером, туди перекладіть згущене молоко і масло. Додайте щіпку ваніліну, у мене був тільки ванільний цукор, тому для аромату додала його, якщо крем не призначається для діток, то капніть туди трохи коньяку.
Збивайте міксером на максимальній швидкості крем, поки він не стане однорідним і гладким. Готовий крем тримайте в холодильнику. Якщо для вас такий крем занадто солодким здасться, в наступний раз покладіть трохи більше масла.