Тефтелі з рисом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Абсолютно все, а особливо діти, люблять ці чудові м'ясні кульки в соковитою підливі. І якщо вам важко зупинитися на конкретному рецепті, то я пропоную вам сьогодні запекти їх з рисом в духовці.
Я думаю, що ви зі мною погодитеся в тому, що тефтелі це найпоширеніше блюдо в нашому повсякденному кухні. У кожної господині є свій власний рецепт приготування цього чудового блюда, і сьогодні я пропоную на ваш розгляд мій вельми простий рецепт тефтелей з рисом в духовці. До речі, такі тюфтельки найулюбленіші у всіх моїх домашніх, незважаючи на те, що готую я їх досить часто. Насправді, тефтелі можна віднести до розряду блюд, які ніколи не набридають, я любила їх ще з дитинства і до сих пір з величезним задоволенням їдять їх. Тільки час від часу злегка видозмінюю рецепти, щоб трохи урізноманітнити блюдо. А вам я хочу розповісти про класичному рецепті тефтелей з рисом в духовці, в який ви, втім, можете додати щось своє.
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Мал - 200 грам
- Морква - 2 штуки(1 - в фарш, 1- в підливу)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 - в фарш, 1- в підливу)
- Хліб білий - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Вода - 500 грам
- Сік томатний - 1 літр
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком