Рецепт Тефтелі з кабачками фото

Тефтелі з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Кабачок в цьому рецепті приготування тефтелей з кабачками допоможе навіть самий сухий і жорсткий фарш перетворити в вишукано-ніжне страва для справжніх гурманів! Прекрасно доповнить ваш гарнір!

Опис приготування:

Як вид, це досить простий рецепт тефтелей з кабачками, так що я впевнена, у вас вийде прекрасний ситний обід або вечерю з першого разу! Якщо ж хочете отримати більш насичений смак страви - тушкуйте якийсь час тефтелі в овочевому соусі, так вони будуть м'якше!

  • Фарш - 500 грам
  • Томатна паста - 70 грам
  • Кабачки - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - За смаком
тефтелі з кабачками - фото крок 1
1. Кабачки і цибулю подрібнюємо в блендері або трьом на тертці. Половину кабачків додамо до фаршу. Сюди ж - половину всього лука, яйце і спеції за смаком.
тефтелі з кабачками - фото крок 2
2. Овочі, що залишилися тушкуємо в томатній пасті до готовності. Спеції - за смаком.
тефтелі з кабачками - фото крок 3
3. З фаршу формуємо тефтелі, обсмажити на олії, і подаємо, полив соусом! Смачного!

Схожі рецепти