Рецепт Тефтелі по-італійськи фото

Тефтелі по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Роздільне харчування , Вагітним і годуючим , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тефтелі в Італії готують нітрохи не менш смачний, ніж піцу, пасту і різотто. Простий рецепт тефтелей по-італійськи - для тих, хто хоче відчути новий смак добре знайомого блюда!

Опис приготування:

У кожній італійській господині - свій рецепт приготування тефтелей. Вони можуть складатися з самих різних інгредієнтів, пекти, гаситися або відварюватися, але практично завжди подаються з густим томатним соусом. Для ароматизації використовуються традиційні італійські пряні трави - базилік, орегано - і, звичайно, часник.

Мені дуже подобається рецепт тефтелей по-італійськи з горіхами і сиром пармезан. Горіхи можна використовувати різні - і волоські, і funduk, і kedrovиe - а ось пармезан краще не замінювати іншим сиром: буде зовсім не те! Спробуйте такі тефтелі хоч раз, і ви полюбите їх, обіцяю!

  • Фарш - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Пармезан - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Горішки - 50 грам(kedrovиe, волоські або фундук)
  • Свіжа зелень - За смаком (петрушка, орегано, базилік і т.Д. Дуже смачно виходить зі шпинатом)
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Помідори - 1 кілограм
  • Червоне вино сухе - 2/3 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
тефтелі по-італійськи - фото крок 1
Пармезан натерти на тертці.
тефтелі по-італійськи - фото крок 2
Зелень вимити, обсушити й подрібнити ножем.
тефтелі по-італійськи - фото крок 3
Цибулю дрібно нарізати і спасерувати в парі ложок олії. Додати подрібнені горіхи і часник, перемішати, прогріти і вимкнути вогонь.
тефтелі по-італійськи - фото крок 4
Коли вміст сковороди охолоне, з'єднати його з фаршем і тертим пармезаном. Вбити яйце, додати панірувальні сухарі, сіль, спеції і ретельно перемішати.
тефтелі по-італійськи - фото крок 5
Сформувати невеликі тюфтельки.
тефтелі по-італійськи - фото крок 6
Помідори обдати окропом, зняти шкірку, а м'якоть подрібнити і скласти в сотейник.
тефтелі по-італійськи - фото крок 7
Додати червоне вино, сіль, перець, довести до кипіння і варити на повільному вогні 10 хвилин.
тефтелі по-італійськи - фото крок 8
Викласти тефтелі на змащене маслом деко, залити соусом і запікати при температурі 180С півгодини.
тефтелі по-італійськи - фото крок 9
Подавати гарячими з макаронами, картопляним пюре або просто зеленим салатом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти