Тарталетки закусочні
(покроковий рецепт з фото)
Тарталетки закусочні завжди красиво виглядають на святковому столі, їх потрібно робити побільше, так як це одна з найбажаніших закусок. Вони просто розлітаються з блюда, кожен обов'язково спробує!
Тарталетки закусочні можна робити з будь-яким дрібно нарізаним салатом. Дуже добре тарталетки закусочні виходять з будь-якої малосоленой рибою та олією. Масло можна змішати з тертим жовтком, зеленню і ікрою. Креветки довго варити не можна, інакше вони стануть гуязиками. Якщо у вас заморожені відварені креветки, то необхідно розморозити їх і просто обдайте окропом, щоб застрахуватися від бактерій. Успіхів і приємного апетиту!
- Креветки - 250 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сир моцарела або адигейський - 150 грам
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Майонез - 100 грам
- Часник - 1 часточка
- tartalettes - 20-25 штук
- Ікра червона - 50 грам
Підготуйте продукти.
Яйця подрібнити.
Сир натерти на тертці.
Додайте підготовлені креветки: якщо треба відварити їх або обдайте окропом.
Додайте дрібно порізаний перець.
Додайте майонез з часником, заправте салат і добре перемішайте.
Викладіть салат в тарталетки і прикрасьте ікрою і креветками.