Тарталетки з морепродуктами на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Смачні і соковиті тарталетки з морепродуктами - одна з кращих холодних закусок для святкового столу. Вам вистачить 5 хвилин, щоб її приготувати, якщо ви заздалегідь відварити і остудили курячі яйця.
Хрусткі тарталетки з соковитою м'якоттю морепродуктів ідеально поєднуються з солодким шампанським в новорічну ніч. Запропонуйте своїм гостям таку холодну закуску під охолоджене вино і ви не прогадаєте! єдиний мінус - гості неодмінно попросять добавки, але ви вже знаєте, як її швидко приготувати!
- Коктейль з морепродуктів - 200 грам
- tartalettes - 6 штук
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Кріп - 2 штуки (гілочки для прикраси)
- Салат листовий - 2 штуки (листа для подачі)
Підготуйте зазначені продукти. Коктейль з морепродуктів в олії можна придбати в супермаркеті або рибному магазині.
Заздалегідь відваріть і остудіть курячі яйця. Очистіть їх від шкаралупи і промийте у воді. Натріть в глибоку ємність на тертці з дрібними отворами, посоліть і поперчіть масу. Влийте в неї масло з коктейлю з морепродуктами. Ретельно вимішайте яєчну масу.
Наповніть їй тарталетки практично до верху, використовуючи чайну ложку.
Викладіть морепродукти з коктейлю на тарталетки. Можна міксувати їх всі разом, можна викладати окремо (раптом хтось не любить мідії або кальмари).
Промийте салатні листя і кріп, промокніть їх паперовими серветками. Викладіть листя на тарілку і на них - tartalettes. Прикрасьте блюдо свіжою зеленню кропу і подайте до столу або охолодіть в холодильнику.