Рецепт Тарталетки з м'ясом, фруктами і сиром фото

Тарталетки з м'ясом, фруктами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка

Рецепт приготування тарталеток з м'ясом, фруктами і сиром. Блюдо підходить для будь-якого свята. Можна використовувати будь-яку начинку.

Різноманітні начинки в тарталетках дуже добре підійдуть до святкових вечірок. Тарталетки готуються дуже швидко, і попередньої довгої підготовки не вимагають.

  • Чорнослив - 250 грам
  • Копчена ковбаса - 300 грам
  • Сіль - - За смаком
  • tartalettes - 50 штук
  • Сир - 300 грам
  • Банани - 3 штуки
  • Куряче філе - 500 грам
тарталетки з м'ясом, фруктами і сиром - фото крок 1
1. В першу чергу очистимо банани від шкірки, кружечками його нарізаємо, і поливаємо їх соком лимона.
тарталетки з м'ясом, фруктами і сиром - фото крок 2
2. Запарюємо чорнослив окропом, добре промиваємо і очищаємо від кісточок. Потім розрізаємо на половинки і нарізаємо скибочками.
тарталетки з м'ясом, фруктами і сиром - фото крок 3
3. Потрібно вибрати досить жирну копчену ковбасу, добре підійде салямі, використовувати можна і грудинку (занадто жирну грудинку брати не варто), для рівномірно-соковитою начинки. Курка буде суха, якщо грудинку і ковбасу не додавати. Куряча грудинка відварена заздалегідь, і ніч постійно в бульйоні, відокремлена від кісточок, і зі знятою шкірою, нарізаємо кубиками.
тарталетки з м'ясом, фруктами і сиром - фото крок 4
4. Куряче м'ясо, ковбасу і чорнослив ми перемішуємо, і, присолити, розкладаємо по тарталетки. Щоб тендітні стінки тарталеток не зламалися, треба накладати начинку дуже обережно. Але і накладати начинку в кошики треба грунтовно, так як начинка «вмощується» при запіканні.
тарталетки з м'ясом, фруктами і сиром - фото крок 5
5. На тертці натираємо сир і посипаємо їм тарталетки. Для того, щоб сир краще терся на тертці, його краще заморозити.
тарталетки з м'ясом, фруктами і сиром - фото крок 6
6. Ставимо тарталетки на деко, потім ставимо його хвилин на десять в розігріту духовку. Сир долен розплавитися і підрум'яниться. Блюдо готово.

Схожі рецепти