Тарталетки з м'ясом, фруктами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тарталеток з м'ясом, фруктами і сиром. Блюдо підходить для будь-якого свята. Можна використовувати будь-яку начинку.
Різноманітні начинки в тарталетках дуже добре підійдуть до святкових вечірок. Тарталетки готуються дуже швидко, і попередньої довгої підготовки не вимагають.
- Чорнослив - 250 грам
- Копчена ковбаса - 300 грам
- Сіль - - За смаком
- tartalettes - 50 штук
- Сир - 300 грам
- Банани - 3 штуки
- Куряче філе - 500 грам
1. В першу чергу очистимо банани від шкірки, кружечками його нарізаємо, і поливаємо їх соком лимона.
2. Запарюємо чорнослив окропом, добре промиваємо і очищаємо від кісточок. Потім розрізаємо на половинки і нарізаємо скибочками.
3. Потрібно вибрати досить жирну копчену ковбасу, добре підійде салямі, використовувати можна і грудинку (занадто жирну грудинку брати не варто), для рівномірно-соковитою начинки. Курка буде суха, якщо грудинку і ковбасу не додавати. Куряча грудинка відварена заздалегідь, і ніч постійно в бульйоні, відокремлена від кісточок, і зі знятою шкірою, нарізаємо кубиками.
4. Куряче м'ясо, ковбасу і чорнослив ми перемішуємо, і, присолити, розкладаємо по тарталетки. Щоб тендітні стінки тарталеток не зламалися, треба накладати начинку дуже обережно. Але і накладати начинку в кошики треба грунтовно, так як начинка «вмощується» при запіканні.
5. На тертці натираємо сир і посипаємо їм тарталетки. Для того, щоб сир краще терся на тертці, його краще заморозити.
6. Ставимо тарталетки на деко, потім ставимо його хвилин на десять в розігріту духовку. Сир долен розплавитися і підрум'яниться. Блюдо готово.