Тарталетки з фруктами в желе
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Мініатюрні солодкі тарталетки до чаю або кави на святковий стіл - це легкий, але дуже смачний десерт, який порадує багатьох. Дивіться, як приготувати тарталетки з фруктами в желе!
Опис приготування:
Готувати тарталетки з фруктами нескладно. Я покажу вам рецепт простого тесту для самих тарталеток, але ви також можете просто купити готові формочки або використовувати готове тісто. Для приготування тарталеток з фруктами в желе можете взяти готовий декор-гель - це теж желе, тільки у нього тверда консистенція, його треба буде просто розвести. Або просто візьміть пакетик желатину і приготуйте його самі. Фрукти можете брати самє різноманітні. Мені подобається поєднання винограду, манго і мандарин.
- Борошно - 380 грам
- Олія - 300 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 400 грам
- Желатин - 1-2 Ст. Ложок
- Фрукти - За смаком
Масло вершкове натріть на тертці, поки воно холодне. У мене були різні пачки, тому і колір злегка різний, це великої ролі не грає.
Натер.
Додайте борошно і цукрову пудру.
Замісити тісто, можете використовувати міксер. Довго вимішувати його не треба. Сформуйте кулю, закатати в плівку харчову, приберіть в холодильник на годину.
Тим часом займіться кремом. Для цього яйця розбийте в миску.
Додайте цукор.
Перемішайте, натріть трохи цедри лимона.
Додайте ваніліну пів чайної ложки.
Додайте 5 чайних ложок борошна.
Збийте все міксером. Потім молоко окремо доведіть до кипіння. Тонкою цівкою додайте в яєчну суміш. Перемішайте акуратно, поставте на вогонь.
Помішуючи, Довести крем zagusteniâ.
Зніміть крем з вогню, перекладіть в миску або в тарілку, дайте охолонути, час від часу помішуйте.
Тісто дістаньте з холодильника, розділіть на частини і розподіліть по формах. Форми відправте в холодильник ще на 15 хвилин.
Духовку розігріли до 180 градусів. У формочки покладіть поверх тесту квасоля або боби, щоб тісто не розпливлася під час випічки. Відправляємо на 15 хвилин в духовку.
Потім відправте тарталетки назад в духовку, щоб вони подрумянились. Тим часом поріжте ваші улюблені фрукти.
Готовим тарталетки дайте охолонути, після чого дістаньте їх з формочок.
Заповніть їх підготовленим заздалегідь кремом.
І прикрасьте красиво фруктами.
Желатин розведіть на вогні, помішуючи. Якщо використовуєте декор-гель, просто розведіть його до рідкого стану.
Змастіть пензликом фрукти желе.
Надішліть тарталетки на пару годин, бажано на ніч, в холодильник, щоб желе застигло.
Готові тарталетки з фруктами в желе подавати можете, присипавши їх цукровою пудрою. Смачного!