Тарталетки з кремом
(покроковий рецепт з фото)
З найніжнішим легким кремом і фруктами тарталетки виходять неймовірно смачними. Білковий крем додає особливу легкість тарталетки і відмінно поєднується з фруктами і ягодами.
Ніжні і неймовірно смачні тарталетки з кремом можна приготувати навіть до звичайного повсякденного столу. Таке ласощі дуже люблять не тільки діти, але і навіть досвідчені дорослі гурмани. Прикрашати тарталетки можна будь-якими фруктами і ягодами на ваш смак. Дивіться, як приготувати тарталетки з кремом, і радуйте своїх рідних смачними стравами на святковому (і не тільки) столі.
- Борошно - 200 грам
- Білок - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Вода - 1/8 частини
- Лимонна кислота - 1 грам
- Фрукти - За смаком
1. Насамперед замішуємо тісто. Тарталетки можна купити вже готові, але я віддаю перевагу готувати їх сама. Роблю звичайне класичне пісочне тісто. Змішуємо білок з цукровою пудрою і розм'якшеним вершковим маслом.
2. Додаємо поступово борошно, замішуємо тісто. Виходить крихта. Тепер замішуємо руками, розгортаємо і викладаємо в кексніци. Дно тесту проколюємо виделкою і відправляємо формочки з тестом запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
3. Як тільки тісто почне ставати рум'яним - тарталетки можна діставати з духовки. Залиште їх, щоб вони охололи.
4. Тепер збиваємо білки для крему. Вони повинні бути холодними і добре відокремленими від жовтка. Збиваємо, поки не підніметься густа піна.
5. Окремо варимо цукровий сироп, а в кінці додаємо на кінчику ножа лимонну кислоту.
6. Поступово вводимо готовий охолоджений сироп і продовжуємо збивати.
7. Начиняємо тарталетки кремом і відправляємо їх в холодильник на одну годину.
8. Нарізаємо фрукти (можна брати будь-які за смаком) або ягоди.
9. І прикрашаємо ними наші готові тарталетки з кремом. Тепер вони готові до подачі.