Тарталетки з копченою рибою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска на будь-який святковий стіл або фуршет - тарталетки з копченою рибою. Копчену рибу можна замінити слабосоленої, а також урізноманітнити тарталетки авокадо, зеленню або яйцем.
Швидкий спосіб приготувати смачну закуску на будь-який стіл. Тарталетки можна начинити не тільки рибою, але також птахом, грибами, м'ясом і т.Д. Даний варіант закуски вважається класичним.
- tartalettes - 20 штук
- Червона риба (копчена або с / с) - 300 грам
- Сир (твердий або м'який) - 200 грам
- Зелень і листя салату - За смаком
- Майонез - За смаком
- Огірок - За смаком
1. Тарталетки можна начинити рибою, м'ясом, птахом, грибами і навіть овочами. В даному випадку - це тарталетки з копченою рибою.
2. Натираємо сир на середній терці (я використовую тверді сорти, але м'які по типу плавленого або Маскарпоне також добре підходять), додаємо нарізану зелень і майонез.
3. Перемішуємо все до стану однорідної маси.
4. Тепер начиняє тарталетки: збоку викладаємо частину листа салату, а інший простір заповнюємо начинкою з сиру.
5. Зверху викладаємо нарізану рибу. Я використовую слабосоленую сьомгу або копчену горбушу. Обидва варіанти дуже гарні. Подаємо тарталетки на красивому блюді.