Тарталетки з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Ситні і пікантні тарталетки для всієї родини - відмінна закуска на обід або вечерю. З цим рецептом тарталеток з копченою ковбасою готувати їх буде просто. Не проходим мимо, а записуємо!
Універсальна закуска з тарталеток може бути як солодкою, так і солоненьке. До того ж, їх не обов'язково готувати самому - часто готові тарталетки вже продаються в магазинах. Для приготування тарталеток з копченою ковбасою нам знадобляться два середніх стиглих помідора, ковбаса (у мене сирокопчена) і всього два яйця. Зауважу, що можна робити схожі тарталетки і з докторською ковбасою. Прикрашати їх можна зеленню, навіть для святкової вечері підійдуть! Якщо є час і бажання, можна тарталетки спекти самостійно.
- Яйце - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Ковбаса копчена - 150-200 грам
- Гірчиця французька - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Спеції - - За смаком
Відваріть яйця. Поріжте їх потім соломкою, як і ковбасу і помідори.
Акуратно перемішайте, додайте солі, перцю, майонезу і гірчиці.
Ще раз перемішуємо. Наповнюємо сумішшю тарталетки (у мене були куплені з пісочного тіста).
Можна прикрасить зеленню перед подачею.
Наші тарталетки з копченою ковбасою готові! Смачного!
Наші тарталетки з копченою ковбасою готові! Смачного!