Тарталетки з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та ситні тарталетки з копченою куркою можна подати як в будні, так і на святковий стіл. Бажано не додавати в начинку свіжі огірки, щоб тарталетки НЕ розмокнули в перші хвилини.
Яскраві і барвисті тарталетки з копченою куркою першими "полетять" зі столу. Їх із задоволенням спробують як дорослі, так і діти. Блюдо виходить дуже смачне і ситне. Ви можете заздалегідь нарізати всі інгредієнти для начинки і зберігати їх в холодильнику, заправляючи майонезом і начиняючи тарталетки безпосередньо перед подачею.
- Курка копчена - 150 грам (грудинка)
- Тарталетки вафельні - 7-8 штук
- Куряче яйце - 2 штуки (відварне)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 2-3 штук (стебла)
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Очистіть відварні курячі яйця від шкаралупи, промийте у воді і наріжте дрібними кубиками. Точно так само наріжте і копчену курку. Якщо використовуєте копчені стегенця, то зніміть м'якоть з кісток і наріжте. Викладіть в глибоку ємність з яєчної нарізкою.
Промийте зелену цибулю, подрібніть. Додайте в ємність разом з майонезом будь-якої жирності, приправити сіллю. Акуратно перемішайте начинку.
Заповніть кожну тарталетку. Можна використовувати тарталетки як вафельні, так і пісочний.
Викладіть приготовану страву на тарілки, не забудьте прикрасити листям салату. Подайте до столу. Заздалегідь начиняти тарталетки не потрібно, вони можуть розмокнути!