Рецепт Святковий торт з полуницею фото

Святковий торт з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Борошно , Ягоди , Полуниця
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Ювілей , Весілля
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Центральне блюдо свята, за винятком гарячого, - торт! І смак, і вид його повинен збивати з ніг. Святковий торт з полуницею - саме такий. Він підійде на ювілей, на новий рік, на весілля…

Опис приготування:

Як приготувати святковий торт з полуницею?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 150 градусів.

2. Приготуйте форму для випічки основи торта. Можна використовувати круглу форму, радіусом 20 см, або квадратну, радіусом 18 см. Застелите форму пергаментним папером.

3. У мисці змішайте сіль, борошно, корицю.

4. Блендером або міксером збийте до однорідної білої маси вершкове масло.

5. В масло додайте цукор, мармелад, патоку і ваніль. Збийте.

6. У готову масу по одному введіть яйця, продовжуючи збивати, з яйцями додавайте по столовій ложці суміші з борошна, солі і кориці.

7. Додайте всю муку, гарненько перемішайте.

8. Потім в тісто додайте сушені фрукти і ягоди, вишню і мигдаль. Перемішайте до однорідної маси.

9. Тісто перекладіть у форму і поставте в духовку.

10. Випікайте основу святкового торта з полуницею протягом 3 годин.

11. Перевірте тісто зубочисткою. Якщо вона - в тесті, то випікайте ще 20 хвилин. Печіть основу до тих пір, поки зубочистка вийде сухою. Навіть якщо на це піде ще годину.

12. Готову основу для торта залиште в формі до охолодження. Потім витягніть.

13. Візьмемося за крем. Збийте яєчні білки. Вони повинні бути ще тягучими, але не піною. Додайте цукрову пудру і лимонний сік. Перемішайте і викладіть в кондитерський пакет або ж укладайте крем на торт ложкою.

14. Полуницю промийте, просушіть на паперовому рушнику і прикрасьте нею торт.

Святковий торт з полуницею готовий!

Смачного!


  • Борошно - 225 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Патока або сироп- 2 Ст. Ложки
  • Цукор коричневий - 200 грам
  • Мармелад - 1 Ст. Ложка (будь-якого смаку)
  • Яйця - 4 штуки
  • Ванільна есенція - 1/4 чайних ложки
  • Фрукти і / або ягоди сушені- 1 кілограм
  • Консервовані вишні - 200 грам(Можно залить рюмочкой бренди.)
  • Мигдаль бланширує подрібнений- 100 грам
  • Яєчні білки - 2 штуки (для крему)
  • Цукрова пудра - 4 склянки (для крему)
  • Лимон - 1 штука (для крему; потрібен тільки сік)
  • Полуниця - 500 грам (для прикраси)
Як приготувати святковий торт з полуницею?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 150 градусів.

2. Приготуйте форму для випічки основи торта. Можна використовувати круглу форму, радіусом 20 см, або квадратну, радіусом 18 см. Застелите форму пергаментним папером.

3. У мисці змішайте сіль, борошно, корицю.

4. Блендером або міксером збийте до однорідної білої маси вершкове масло.

5. В масло додайте цукор, мармелад, патоку і ваніль. Збийте.

6. У готову масу по одному введіть яйця, продовжуючи збивати, з яйцями додавайте по столовій ложці суміші з борошна, солі і кориці.

7. Додайте всю муку, гарненько перемішайте.

8. Потім в тісто додайте сушені фрукти і ягоди, вишню і мигдаль. Перемішайте до однорідної маси.

9. Тісто перекладіть у форму і поставте в духовку.

10. Випікайте основу святкового торта з полуницею протягом 3 годин.

11. Перевірте тісто зубочисткою. Якщо вона - в тесті, то випікайте ще 20 хвилин. Печіть основу до тих пір, поки зубочистка вийде сухою. Навіть якщо на це піде ще годину.

12. Готову основу для торта залиште в формі до охолодження. Потім витягніть.

13. Візьмемося за крем. Збийте яєчні білки. Вони повинні бути ще тягучими, але не піною. Додайте цукрову пудру і лимонний сік. Перемішайте і викладіть в кондитерський пакет або ж укладайте крем на торт ложкою.

14. Полуницю промийте, просушіть на паперовому рушнику і прикрасьте нею торт.

Святковий торт з полуницею готовий!

Смачного!

Схожі рецепти