Рецепт Святковий торт «червоний оксамит» фото

Святковий торт «червоний оксамит»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, День народження, Новий рік, Ювілей, Різдво, День закоханих
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Святковий торт "червоний оксамит" за цим рецептом виходить не тільки красивим, але ще і дуже смачним. Бісквіт соковитий, легкий і ароматний, крем - ніжний. Торт в розрізі виглядає чудово!

Щільний і дуже м'який, вологий і буквально тане в роті бісквіт. Шоколадно-ванільний смак бісквіта доповнимо вершково-сирним кремом. У міру солодкий, він чудово відтіняє смак оксамитових коржів. Розповідаю, як приготувати цей яскравий і на смак, і на вигляд торт!

  • Какао порошок - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Червоний барвник - 3 чайних ложки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Олія - 1, 5 склянки (розм'якшене)
  • Молоко - 1 Склянка
святковий торт
1. Просійте борошно в глибоку миску через сито.
святковий торт
2. Додайте розпушувач і сіль.
святковий торт
3. Просійте в борошно какао порошок і перемішайте.
святковий торт
4. В окремій мисці змішайте масло і цукор за допомогою міксера до розчинення цукрових крупинок.
святковий торт
5. Додайте яйця в масляну суміш і збийте до гладкої білої піни.
святковий торт
6. Додайте до масляною масою молоко, ванільну есенцію, суміш сухих інгредієнтів і барвник. Ретельно перемішайте тісто.
святковий торт
7. Викладіть тісто у форму для запікання і і відправте в духовку розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.
святковий торт
8. У глибокій мисці збийте вершковий сир, потім додайте 3-4 столовими ложками вершкового масла і збийте ще раз до пишної піни.
святковий торт
9. Додайте цукрову пудру, ретельно перемішайте.
святковий торт
10. Чи готові бісквіт розрізати на 3 коржа. Кожен корж змастіть кремом, верх і боки торта також покрийте кремом.
святковий торт
11. Надішліть торт в холодильник на мінімум годину. Перед подачею прикрасьте торт на свій розсуд. Приємного чаювання!

Схожі рецепти