Торт «червоний оксамит» без барвника
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати незвичайний десерт, подивіться, як приготувати торт "червоний оксамит" без барвника. Ароматне поєднання апельсина, імбиру і ніжний смак сподобається всім вашим домочадцям.
Перед вами незвичайний рецепт торта "червоний оксамит" без барвника. Він готується з звичних інгредієнтів. В його основі - буряк, запечена в духовці, і тісто, нагадує бісквіт. Імбир і цедра апельсина надають торту казковий аромат. Смак і запах буряку зовсім не відчувається. З десертом доведеться повозитися, але результат вас потішить. Смачно і незвично.
- Горіхи волоські - 20 грам
- Сир сирний - 100 грам
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Заголовок Бондюель - 40 грам
- Сода - 0, 3 чайних ложки
- Масло оливкове - 20 мілілітрів
- Прянощі - За смаком
- Коньяк - 10 мілілітрів
- Йогурт - 50 мілілітрів
- Апельсин - 1 штука
- Кава еспресо - 20 мілілітрів
- Яйця курячі - 1 штука
- Імбир - 0, 3 чайних ложки
- Буряк - 180 грам
1. У духовці запекти буряк. Для цього добре її помийте і висушіть. Загорніть у фольгу і викладіть в термостійкий посуд. Поставте в духовку на 50 хв. У цю термостійкий посуд додайте трохи води. Потім дістаньте буряк, очистіть. Подрібніть в блендері.
2. Відокремте жовток від білка. Жовток додайте до буряка. Сіль білка, і поставте в холодильник.
3. Невеликий шматочок імбиру натріть на тертці і додайте в буряк з яйцем. З половинки апельсина вичавити пару ложок соку. Натріть цедру і викладіть її до буряка.
4. З'єднайте заготовку з оливковою олією (нерафінованою). Просійте борошно і всипте до буряка. Додайте сухі компоненти (крім соди). Перемішайте всі інгредієнти і з'єднайте з парою ложок меду і 1 немає. L. Цукру.
5. Погасіть соду апельсиновим соком і додайте в тісто. Влийте залишки апельсинового соку. Збийте охолоджені білки і ніжно умішайте в тісто. Викладіть тісто у форму. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці.
6. Через 25-30 хвилин перевірте ступінь готовності коржа. Коли він пропечеться, викладіть його на блюдо.
7. Поки корж остигає, підготуйте крем. Для цього змішайте йогурт з сирним сиром, ваніллю і цукром. Покладіть трохи цедри. Для просочення: еспресо змішайте з коньяком, покладіть щіпку ванілі. Просочіть корж.
8. Просочений корж змастіть приготованим кремом. Розріжте корж на дві рівні частини.
9. Ядра горіхів підсушіть на сковорідці. Викладіть частина горіхів на одну половину коржа.
10. Вільної від горіхів половинкою накрийте торт зверху. Розріжте ще раз навпіл. На одну частину викладіть горіхи. Накрийте зверху вільної частиною торта. Зверху щедро намажте кремом. Покладіть на крем горіхи. Поставте в холодильник на годину. Тепер подайте його до столу і влаштуйте чаювання.