Рецепт Святковий торт фото

Святковий торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Святковий стіл традиційно прикрашає торт. Його з однаковим нетерпінням чекають і дорослі, та діти, тому завжди намагаюся їх чимось здивувати. На цей раз спробувала приготувати тортик"Баунті" .

Опис приготування:

Цей дуже оригінальний і смачний тортик готується дуже просто. А його незвичайний смак, який нагадує шоколадний батончик"Баунті" , підкорить серця ваших гостей і близьких. Хочу і з вами поділитися рецептом, як приготувати святковий торт швидко і смачно. Верх торта прикрашайте на свій розсуд: фруктами, цукатами, шматочками шоколаду або листям м'яти.

  • Борошно пшеничне - 80 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 120 грам
  • Какао-порошок - 20 грам
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Вершки високої жирності - 300 мілілітрів
  • Кокосова стружка - 150 грам (для начинки)
  • Вершкове масло - 100 грам (для начинки)
  • Цукор - 100 грам (для начинки)
  • Молоко - 230 мілілітрів (для начинки)
  • Молоко - 160 мілілітрів (для глазурі)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (для глазурі)
  • Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 60 грам
1
Збийте яйця з цукром, поки маса не збільшиться в об'ємі і не посвітлішає.
2
В окремій ємності змішайте борошно, какао і розпушувач.
3
Акуратно змішайте яєчну масу і борошно за допомогою лопатки.
4
Вилийте тісто в змащену вершковим маслом форму і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці. Випікати потрібно близько 20 хвилин.
5
Для приготування начинки в каструлю влийте молоко, додайте вершкове масло, цукор. Розігрійте до розчинення масла.
6
Як тільки масло розчиниться, всипте кокосову стружку.
7
Доведіть масу до кипіння і варіть, поки не загусне.
8
Коли бісквіт приготується, остудіть його і розріжте на дві частини.
9
Нижню добре просочіть вершками.
10
Зверху викладіть кокосову начинку.
11
Верхній корж також просочіть вершками і покладіть його просоченої стороною на начинку.
12
Для приготування глазурі в каструлю налийте молоко. Додайте какао, цукор і вершкове масло.
13
Поставте на вогонь, добре перемішайте і доведіть до загустіння.
14
Вилийте глазур на торт і розрівняйте лопаткою.
15
Смачного!

Схожі рецепти