Святковий рулет за 20 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Швидкі страви завжди актуальні. Причому це не обов'язково повинні бути прості варіанти, вони можуть бути і ресторанного класу, а також урочистого вигляду. Наприклад, мій рецепт саме такий.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати святковий рулет за 20 хвилин до чаю, то уважно прочитайте наведений мною рецепт. В якості начинки я вибрала варену згущенку. Нітрохи ні гірше тут будуть виглядати джем або вершковий крем. Щоб випічка запеклася дуже швидко, треба зробити максимальну температуру в духовці.
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сухе молоко - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 3 штуки
- Згущене варене молоко - 1 штука (банку)
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Розігрійте духовку мінімум до 200 градусів. Змішайте в мисці борошно, сіль, цукор і сухе молоко.
До сухої суміші додайте яйця і соду, гаситься оцтом. Замішайте тісто.
Тісто влийте на деко з пергаментом. Надайте йому прямокутну форму.
Запікайте бісквіт всього 5-7 хвилин.
Змастіть ще теплий бісквіт згущеним молоком.
І поверніть виріб у рулет. Відріжте нерівні краї. Можете прикрасити його цукровою пудрою. Приємного чаювання!