Святковий курячий рулет
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви роздумуєте про святковому меню, тоді погляньте обов'язково на цей рецепт. Можливо, такий варіант ароматного, апетитного і смачного рулетики з начинкою буде Вам до душі. Рекомендую!
Сьогодні я детально розповім і покажу, як приготувати святковий курячий рулет з начинкою з фаршу, моркви і чорносливу. Виходить дійсно приголомшливе блюдо, яке стоїть всіх витрачених на нього зусиль Якщо не любите чорнослив, спробуйте замінити його курагою, наприклад, або sushenoy klyukvoy.
- Куряче грудка з шкірочкою - 3 штуки
- Курячий фарш - 500 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука (велика)
- Чорнослив - 200 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, гострий соус, гілочка чебрецю і т.Д.)
1. Цибулину і цибулю-порей вимийте, обсушити і наріжте.
2. Розігрійте на сковороді ложку рослинної олії і обсмажте два види цибулі до м'якості.
3. Вимийте грудки і обсушити.
4. У глибокій мисці з'єднайте фарш і цибулю, вбийте яйце, додайте спеції за смаком.
5. Все перемішайте до однорідності.
6. На робочу поверхню викладіть курячі грудки шкіркою вниз. Зверху скибочки тонко нарізаної моркви. Можна додати ще трохи зелені. Потім фарш і чорнослив.
7. Акуратно згорніть м'ясо в щільний рулет. Можна використовувати харчову плівку або спеціальний килимок, наприклад. Після перев'яжіть рулет щільною ниткою.
8. Лист пергаменту збризніть помилкової рослинного масла, додайте гілочки чебрецю, трохи гострого соусу за бажанням.
9. Перекладіть рулет на пергамент і випікайте близько години при температурі 200 градусів, зверху накривши фольгою.
10. Після приберіть фольгу, переверніть рулет і зменшіть температуру до 160 градусів. Запікайте ще 1 час.
11. Готовий святковий курячий рулет остудіть.
12. Найкраще подавати рулет на наступний день. Смачного!