Рецепт Святковий курячий рулет фото

Святковий курячий рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Сухофрукти , Чорнослив , Курячий фарш , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви роздумуєте про святковому меню, тоді погляньте обов'язково на цей рецепт. Можливо, такий варіант ароматного, апетитного і смачного рулетики з начинкою буде Вам до душі. Рекомендую!

Опис приготування:

Сьогодні я детально розповім і покажу, як приготувати святковий курячий рулет з начинкою з фаршу, моркви і чорносливу. Виходить дійсно приголомшливе блюдо, яке стоїть всіх витрачених на нього зусиль Якщо не любите чорнослив, спробуйте замінити його курагою, наприклад, або sushenoy klyukvoy.

  • Куряче грудка з шкірочкою - 3 штуки
  • Курячий фарш - 500 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Чорнослив - 200 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, гострий соус, гілочка чебрецю і т.Д.)
святковий курячий рулет - фото крок 1
1. Цибулину і цибулю-порей вимийте, обсушити і наріжте.
святковий курячий рулет - фото крок 2
2. Розігрійте на сковороді ложку рослинної олії і обсмажте два види цибулі до м'якості.
святковий курячий рулет - фото крок 3
3. Вимийте грудки і обсушити.
святковий курячий рулет - фото крок 4
4. У глибокій мисці з'єднайте фарш і цибулю, вбийте яйце, додайте спеції за смаком.
святковий курячий рулет - фото крок 5
5. Все перемішайте до однорідності.
святковий курячий рулет - фото крок 6
6. На робочу поверхню викладіть курячі грудки шкіркою вниз. Зверху скибочки тонко нарізаної моркви. Можна додати ще трохи зелені. Потім фарш і чорнослив.
святковий курячий рулет - фото крок 7
7. Акуратно згорніть м'ясо в щільний рулет. Можна використовувати харчову плівку або спеціальний килимок, наприклад. Після перев'яжіть рулет щільною ниткою.
святковий курячий рулет - фото крок 8
8. Лист пергаменту збризніть помилкової рослинного масла, додайте гілочки чебрецю, трохи гострого соусу за бажанням.
святковий курячий рулет - фото крок 9
9. Перекладіть рулет на пергамент і випікайте близько години при температурі 200 градусів, зверху накривши фольгою.
святковий курячий рулет - фото крок 10
10. Після приберіть фольгу, переверніть рулет і зменшіть температуру до 160 градусів. Запікайте ще 1 час.
святковий курячий рулет - фото крок 11
11. Готовий святковий курячий рулет остудіть.
святковий курячий рулет - фото крок 12
12. Найкраще подавати рулет на наступний день. Смачного!

Схожі рецепти