Святковий рулет з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Святковий рулет з креветками може стати безумовним прикрасою новорічного столу. Це - чудова і легка закуска, яку не так вже й складно і приготувати. Креветки можна замінити м'ясом або куркою.
Як приготувати святковий рулет з креветками?
1. Яйця відварити круто. Охолодити і Clean.
2. Болгарський перець промийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. У сковороді на середньому вогні нагрівайте дві ложки рослинної олії і обсмажте нарізаний перець, горошок і кукурудзу до м'якості.
4. Желатин розчиніть у теплій воді згідно з інструкцією на упаковці.
5. Креветки відварити протягом декількох хвилин. Потім подрібніть.
6. Зелень промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
7. У мисці змішайте вершковий сир, обсмажені овочі, подрібнені креветки, желатин і нарізану зелень.
8. На харчову плівку викладіть прямокутником отриману суміш. Розрівняйте. Товщина шару повинна бути більше сантиметра.
9. У центр прямокутника викладіть яйця.
10. За допомогою харчової плівки загортаємо рулет. Яйця повинні надати в середині.
11. Загортаємо у фольгу (якщо треба) і відправляємо в холодильник на три години.
12. Через три години святковий рулет з креветками можна подавати до столу. Наріжте рулет порційно.
Приємного апетиту і щасливого Нового року!
- Яйця - 3 штуки
- Креветки - 150 грам
- Кукурудза морожена - 100 грам
- Горошок зелений морожений - 100 грам
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Вершковий сир - 150 грам (філадельфія, Альметте)
- Желатин - 15 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень - петрушка, кріп - За смаком
1. Яйця відварити круто. Охолодити і Clean.
2. Болгарський перець промийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. У сковороді на середньому вогні нагрівайте дві ложки рослинної олії і обсмажте нарізаний перець, горошок і кукурудзу до м'якості.
4. Желатин розчиніть у теплій воді згідно з інструкцією на упаковці.
5. Креветки відварити протягом декількох хвилин. Потім подрібніть.
6. Зелень промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
7. У мисці змішайте вершковий сир, обсмажені овочі, подрібнені креветки, желатин і нарізану зелень.
8. На харчову плівку викладіть прямокутником отриману суміш. Розрівняйте. Товщина шару повинна бути більше сантиметра.
9. У центр прямокутника викладіть яйця.
10. За допомогою харчової плівки загортаємо рулет. Яйця повинні надати в середині.
11. Загортаємо у фольгу (якщо треба) і відправляємо в холодильник на три години.
12. Через три години святковий рулет з креветками можна подавати до столу. Наріжте рулет порційно.
Приємного апетиту і щасливого Нового року!