Рецепт Святковий рулет з креветками фото

Святковий рулет з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Яйця
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Святковий рулет з креветками може стати безумовним прикрасою новорічного столу. Це - чудова і легка закуска, яку не так вже й складно і приготувати. Креветки можна замінити м'ясом або куркою.

Опис приготування:

Як приготувати святковий рулет з креветками?

1. Яйця відварити круто. Охолодити і Clean.

2. Болгарський перець промийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. У сковороді на середньому вогні нагрівайте дві ложки рослинної олії і обсмажте нарізаний перець, горошок і кукурудзу до м'якості.

4. Желатин розчиніть у теплій воді згідно з інструкцією на упаковці.

5. Креветки відварити протягом декількох хвилин. Потім подрібніть.

6. Зелень промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.

7. У мисці змішайте вершковий сир, обсмажені овочі, подрібнені креветки, желатин і нарізану зелень.

8. На харчову плівку викладіть прямокутником отриману суміш. Розрівняйте. Товщина шару повинна бути більше сантиметра.

9. У центр прямокутника викладіть яйця.

10. За допомогою харчової плівки загортаємо рулет. Яйця повинні надати в середині.

11. Загортаємо у фольгу (якщо треба) і відправляємо в холодильник на три години.

12. Через три години святковий рулет з креветками можна подавати до столу. Наріжте рулет порційно.

Приємного апетиту і щасливого Нового року!


  • Яйця - 3 штуки
  • Креветки - 150 грам
  • Кукурудза морожена - 100 грам
  • Горошок зелений морожений - 100 грам
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Вершковий сир - 150 грам (філадельфія, Альметте)
  • Желатин - 15 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - петрушка, кріп - За смаком
Як приготувати святковий рулет з креветками?

1. Яйця відварити круто. Охолодити і Clean.

2. Болгарський перець промийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. У сковороді на середньому вогні нагрівайте дві ложки рослинної олії і обсмажте нарізаний перець, горошок і кукурудзу до м'якості.

4. Желатин розчиніть у теплій воді згідно з інструкцією на упаковці.

5. Креветки відварити протягом декількох хвилин. Потім подрібніть.

6. Зелень промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.

7. У мисці змішайте вершковий сир, обсмажені овочі, подрібнені креветки, желатин і нарізану зелень.

8. На харчову плівку викладіть прямокутником отриману суміш. Розрівняйте. Товщина шару повинна бути більше сантиметра.

9. У центр прямокутника викладіть яйця.

10. За допомогою харчової плівки загортаємо рулет. Яйця повинні надати в середині.

11. Загортаємо у фольгу (якщо треба) і відправляємо в холодильник на три години.

12. Через три години святковий рулет з креветками можна подавати до столу. Наріжте рулет порційно.

Приємного апетиту і щасливого Нового року!

Схожі рецепти