Рецепт Святковий рулет зі свинини з начинкою фото

Святковий рулет зі свинини з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Роздумуєте над гарячим перед святами? Погляньте на цю ідею. Яскрава і апетитна начинка, ніжне м'ясо. Блюдо ідеально підійде до абсолютно будь-якого гарніру або свіжим овочам. Рекомендую!

Відразу хочу сказати, що цю ідею, як приготувати святковий рулет зі свинини з начинкою цілком можна трансформувати під власний смак або наявні під рукою інгредієнти. В даному випадку використовується моцарелла, прошутто, шпинат і трохи сушених томатів. Перед подачею можна полити готовий рулет улюбленим соусом.

  • Часник - 3 зубчики
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Свинина - 800 грам (відбивна)
  • Моцарелла - 60 грам
  • Шпинат - 1 пучок
  • Сушені томати - 1-2 Ст. Ложок
  • Прошутто - 50 грам
  • Сіль і перець - За смаком
святковий рулет зі свинини з начинкою - фото крок 1
1. Акуратно розріжте відбивну, щоб розгорнути м'ясо. Застелите плівкою, відбийте злегка. З'єднайте подрібнений часник з соком лимона, гірчицею, рослинним маслом, сіллю і перцем.
святковий рулет зі свинини з начинкою - фото крок 2
2. Викладіть половину отриманої суміші на свинину, розподіліть пензликом або ложкою рівномірно. Зверху - шар сиру і прошутто.
святковий рулет зі свинини з начинкою - фото крок 3
3. Слідом - шпинат і помідори. Злегка притисніть начинку руками.
святковий рулет зі свинини з начинкою - фото крок 4
4. Акуратно згорніть рулет, перев'яжіть щільною ниткою. Другою половиною суміші з часнику, масла і соку лимона зі спеціями обмажте рулет з усіх боків. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
святковий рулет зі свинини з начинкою - фото крок 5
5. Через півгодини приблизно можна знизити трохи температуру. Запікайте святковий рулет зі свинини з начинкою до готовності і рум'яності.

Схожі рецепти