Святковий пиріг «ялинка»
(покроковий рецепт з фото)
Легкий в приготуванні, смачний і солодкий пиріг. А чого ще потрібно для щастя? розповім, як приготувати святковий пиріг "ялинка" . Спробуйте, це простіше, ніж може здатися! Смачно і ситно!
Перед вами рецепт приготування святкового пирога "ялинка" . Він відмінно виглядатиме на новорічному столі. Вийде смачна і ніжна випічка, яка сподобається всім домочадцям, особливо дітворі, зрозуміло. Дозвольте їм прикрасити пиріг по своєму смаку - і щастю не буде меж!
- Цукор - 400 грам (по 200 гр в тісто і глазур)
- Борошно - 400 грам
- Крем - 300 грам(200 грам - в глазур, 100 грам - в тісто)
- Сир - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
- Прикраси - 1 За смаком
- Шоколад - 30 грам (для декорування "стовбура" )
1. Яйця перетираємо з цукром.
2. Додамо сметану, розпушувач і борошно, замісити однорідне тісто.
3. Випікаємо тепер в формочке у вигляді ялинки пиріг при температурі 180 градусів. Я запікала півгодини, поки він хороший не пропікся. Можна випікати і круглий корж, а потім вирізати ялинку.
4. Для глазурі сметану перетирає з сиром і цукром. Смажена готовим кремом корж. Я також розтопила шматочок шоколадки і змастила "ствол" дерева.
5. От і все! Залишилося тільки красиво прикрасити наш пиріг і подавати його на радість домочадців!