Ялинка з безе
(покроковий рецепт з фото)
Добрий і красивий зимове свято не обходиться без ошатною ялинки. Давайте прикрасимо новорічний стіл красивою, солодкою і смачною ялинкою, приготовленої з ніжного і хрусткого безе.
На Новий рік кожна господиня намагається приготувати не тільки смачні, але і красиві, ошатні страви. Так давайте ж за допомогою цього рецепта, в якому розказано і показано як приготувати ялинку з безе, приготуємо смачний і красивий десерт до святкового столу. І нехай ця ялинка порадує і вас і ваших гостей своїм виглядом і смаком.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 140 грам (або цукрова пудра)
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 40 грам
- Згущене молоко - 2-3 Ст. Ложок
Білки акуратно відокремлюємо від жовтків.
Додаємо в білки дрібку солі і збиваємо хвилини 2-3.
А тепер додамо лимонний сік і невеликими порціями всипаємо цукор або цукрову пудру. Після додавання кожної порції збиваємо.
Збиваємо білки з цукром до міцних піків.
На пергаменті малюємо 8-9 кіл, кожна менше розміром ніж попередня. І за допомогою кондитерського мішка відкидають зірочки-шестерінки. Ставимо в розігріту до 140 градусів духовку, зменшуємо температуру до 100 градусів і сушимо безе години півтори.
М'яке вершкове масло збиваємо зі згущеним молоком до однорідності.
Остигнули зірочки-безе з допомогою крему з масла і згущеного молока скріплюємо між собою, формуючи ялинку. Прикрашаємо горішками, цукатами, шоколадом або кольоровою посипкою.