Рецепт Ялинка з безе фото

Ялинка з безе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Норвезька кухня
Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло, Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Новий рік
Десерти, Безе

Добрий і красивий зимове свято не обходиться без ошатною ялинки. Давайте прикрасимо новорічний стіл красивою, солодкою і смачною ялинкою, приготовленої з ніжного і хрусткого безе.

На Новий рік кожна господиня намагається приготувати не тільки смачні, але і красиві, ошатні страви. Так давайте ж за допомогою цього рецепта, в якому розказано і показано як приготувати ялинку з безе, приготуємо смачний і красивий десерт до святкового столу. І нехай ця ялинка порадує і вас і ваших гостей своїм виглядом і смаком.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 140 грам (або цукрова пудра)
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Згущене молоко - 2-3 Ст. Ложок
ялинка з безе - фото крок 1
Білки акуратно відокремлюємо від жовтків.
ялинка з безе - фото крок 2
Додаємо в білки дрібку солі і збиваємо хвилини 2-3.
ялинка з безе - фото крок 3
А тепер додамо лимонний сік і невеликими порціями всипаємо цукор або цукрову пудру. Після додавання кожної порції збиваємо.
ялинка з безе - фото крок 4
Збиваємо білки з цукром до міцних піків.
ялинка з безе - фото крок 5
На пергаменті малюємо 8-9 кіл, кожна менше розміром ніж попередня. І за допомогою кондитерського мішка відкидають зірочки-шестерінки. Ставимо в розігріту до 140 градусів духовку, зменшуємо температуру до 100 градусів і сушимо безе години півтори.
ялинка з безе - фото крок 6
М'яке вершкове масло збиваємо зі згущеним молоком до однорідності.
ялинка з безе - фото крок 7
Остигнули зірочки-безе з допомогою крему з масла і згущеного молока скріплюємо між собою, формуючи ялинку. Прикрашаємо горішками, цукатами, шоколадом або кольоровою посипкою.

Схожі рецепти