Рецепт Торт «Новорічна ялинка з безе» фото

Торт «Новорічна ялинка з безе»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Низькокалорійні
На святковий стіл , Новий рік
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У новорічну ніч десерти краще легкі, адже стіл дуже рясний. Тому ось такий торт з безе буде дуже до речі. Приготувати його дуже просто, виглядає він симпатично і в тему дня.

Опис приготування:

Любителям безе цей торт повинен сподобається. Він легкий і смачний. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить дві ялинки середнього розміру. У крем можна додати ваніль. І нехай ця ялинка прикрасить ваш новорічний стіл!

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Барвник харчової зелений - 5 грам
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Посипання кондитерська - 10 грам (для прикраси)
торт
Belk відділ Желтков. Викладіть в глибокий посуд.
торт
За допомогою міксера збийте в круту білу піну. Поступово всипте цукор, кожен раз збиваючи. Повинна вийти густа, в'язка маса, схожа на зефір.
торт
Додайте харчової зелений барвник, щоб ялинка була зеленою.
торт
За допомогою кондитерського мішка з насадкою"зірочка" відсадити невеликі квіточки з безе на деко з пекарської папером.
торт
Поставте деко з безе в духовку, розігріту до 70-80 градусів. Якщо у вас не виставляється температура, то зробіть вогонь мінімальним і відкрийте дверцята духовки.
торт
Сушіть безе в духовці 1, 5-2 годину, поки квіточки не стануть вільно відходити від пергаменту.
торт
Приготуйте крем. У миску викладіть м'яке вершкове масло і згущене молоко.
торт
Збийте міксером масло зі згущеним молоком.
торт
Безе перекладіть з дека на тарілку.
торт
Збірка торта. Кожне безе змастіть знизу кремом і викладіть на блюдо у формі кола.
торт
Таким чином зберіть всю ялинку в формі конуса.
торт
Прикрасьте торт кулінарної посипкою або по своєму смаку. З наступаючим!

Схожі рецепти