Торт «Новорічна ялинка з безе»
(покроковий рецепт з фото)
У новорічну ніч десерти краще легкі, адже стіл дуже рясний. Тому ось такий торт з безе буде дуже до речі. Приготувати його дуже просто, виглядає він симпатично і в тему дня.
Любителям безе цей торт повинен сподобається. Він легкий і смачний. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить дві ялинки середнього розміру. У крем можна додати ваніль. І нехай ця ялинка прикрасить ваш новорічний стіл!
- Куряче яйце - 3 штуки
- Цукор - 200 грам
- Барвник харчової зелений - 5 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Посипання кондитерська - 10 грам (для прикраси)
Belk відділ Желтков. Викладіть в глибокий посуд.
За допомогою міксера збийте в круту білу піну. Поступово всипте цукор, кожен раз збиваючи. Повинна вийти густа, в'язка маса, схожа на зефір.
Додайте харчової зелений барвник, щоб ялинка була зеленою.
За допомогою кондитерського мішка з насадкою "зірочка" відсадити невеликі квіточки з безе на деко з пекарської папером.
Поставте деко з безе в духовку, розігріту до 70-80 градусів. Якщо у вас не виставляється температура, то зробіть вогонь мінімальним і відкрийте дверцята духовки.
Сушіть безе в духовці 1, 5-2 годину, поки квіточки не стануть вільно відходити від пергаменту.
Приготуйте крем. У миску викладіть м'яке вершкове масло і згущене молоко.
Збийте міксером масло зі згущеним молоком.
Безе перекладіть з дека на тарілку.
Збірка торта. Кожне безе змастіть знизу кремом і викладіть на блюдо у формі кола.
Таким чином зберіть всю ялинку в формі конуса.
Прикрасьте торт кулінарної посипкою або по своєму смаку. З наступаючим!