Рецепт Торт «ялинка» фото

Торт «ялинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл , Новий рік
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Напередодні новорічних свят все шукають святкові рецепти десертів або інших"солодких" страв. Торт"Ялинка" - це саме те, що потрібно! Ошатний тортик порадує вас і ваших близьких!

Опис приготування:

Приготуємо торт"Ялинка" в домашніх умовах. Якщо збираєтеся піч такий тортик, подбайте про наявність відповідної форми, благо зараз не складно знайти різноманітні силіконові форми для випічки (особливо напередодні свят). Вдалого приготування!

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка( + 1 стакан для крему)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крем - 100 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Крем - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Шоколад молочний - 1 штука (шматочок)
  • Цукерки - 1 За смаком (для прикраси)
торт
Спершу в мисочку вбийте яйця, додайте цукор і сіль. Все ретельно збийте.
торт
До вийшла однорідної маси додаємо сметану.
торт
Також - борошно, просіяне з розпушувачем.
торт
Ретельно замішуємо однорідне, густе тісто.
торт
Перелийте тісто в силіконову форму"Ялинка" . На один корж йде рівно половина тесту.
торт
Коржі випікаються в духовці до золотистого кольору при температурі 180 градусів. Не забувайте перевіряти готовність зубочисткою.
торт
Розтопіть невелика кількість шоколаду. Покрийте їм ніжку коржа.
торт
Для крему змішуємо: цукор, сметану і сир. Ретельно збиваємо масу до однорідності.
торт
Ретельно змащуємо наш корж-ялинку кремом. Він повинен бути розподілений рівномірно.
торт
Для прикраси"ялинки" використовуйте цукерки і різну солодку присипку. Перед вживанням можна помістити торт в холодильник на 1-2 годину, щоб він як слід просочився. Приємного апетиту і гарного новорічного настрою!

Схожі рецепти