Свинячі медальйони
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні будемо готувати ситний обід - ароматні свинячі медальйони з кальвадосом! Як м'ясо можна використовувати свинину або телятину. Блюдо виходить дуже смачним.
Даний рецепт відмінно підходить на обід або вечерю. В одній порції близько 315 ккал. Кількість інгредієнтів розраховане на дві порції, тому можете спокійно приготувати смачний романтичну вечерю зі свининою. Друга половинка, звичайно ж, оцінить ваші кулінарні старання.
Отже, дивіться, як приготувати свинячі медальйони.
- Маленька цибулина - 1 штука
- Філе свинини - 300 грам
- Яблуко - 1 штука
- Бульйон м'ясний - 100 мілілітрів
- Кальвадос - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 50 мілілітрів
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1
Наріжте на дрібні шматочки цибулю. ЯБЛУКО чистий, позбудьтеся від кісточок і шкірки, розріжте на 4 частини. Далі наріжте скибочками поперек.
2
Розжарите сковороду на вогні. Акуратно викладіть м'ясо, закривши кришкою. Зменшіть вогонь до мінімуму. Смажте протягом 10 хвилин з одного боку, потім переверніть м'ясо - і ще 10 хвилин витримуйте під кришкою.
3
Коли медальйони будуть готові, вийміть їх з сковорідки і покладіть на тарілку. За смаком посоліть і поперчіть м'ясо. Залиште в сторонці.
4
Обсмажте дрібно нарізану цибулю, потім додайте скибочки яблука. Злегка перемішайте.
5
Тепер візьміть трохи яблучного кальвадосу і додайте в сковороду. Вилийте м'ясний бульйон, вершки. Акуратно все перемішайте. Закрийте кришкою і збільште вогонь.
6
Зніміть сковороду з вогню через пару хвилин. Додайте наші медальйони. Приправте ароматними спеціями за смаком і дайте настоятися м'яса під кришкою приблизно 5-7 хвилин.
7
Подавайте блюдо гарячим. Можна підстелити під медальйони пір'я зеленої цибулі. Приємного всім апетиту!