Рецепт Свинячі медальйони в соєвому соусі фото

Свинячі медальйони в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Свинячу вирізку можна заздалегідь нарізати на шматочки і відбити. Її можна зберігати в морозилці, просто обернувши плівкою. При необхідності можна буде просто розморозити і готувати.

Цей рецепт буде порятунком, коли немає часу на приготування і необхідно швидко приготувати що-небудь смачне і ситне. Воно відмінно підійде і для романтичної вечері, і для святкового столу. До такого м'яса відмінно підійде овочевий салат.

  • Свинина - 500 грам
  • Соєвий соус - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вино червоне напівсолодке - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
свинячі медальйони в соєвому соусі - фото крок 1
Свинину наріжте на порційні шматочки і трохи відбийте. Замаринуйте в соєвому соусі і залиште на годину.
свинячі медальйони в соєвому соусі - фото крок 2
Потім обсмажте їх на сильному вогні з двох сторін. При цьому викладіть на кожен смажачі шматок м'яса трохи вершкового масла.
свинячі медальйони в соєвому соусі - фото крок 3
Потім полийте кожен шматочок свинини червоним вином. Зачекайте поки алкоголь вивітриться, а м'ясо просочиться ароматами.
свинячі медальйони в соєвому соусі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти