Свинячі медальйони в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Свинячу вирізку можна заздалегідь нарізати на шматочки і відбити. Її можна зберігати в морозилці, просто обернувши плівкою. При необхідності можна буде просто розморозити і готувати.
Цей рецепт буде порятунком, коли немає часу на приготування і необхідно швидко приготувати що-небудь смачне і ситне. Воно відмінно підійде і для романтичної вечері, і для святкового столу. До такого м'яса відмінно підійде овочевий салат.
- Свинина - 500 грам
- Соєвий соус - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Вино червоне напівсолодке - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Свинину наріжте на порційні шматочки і трохи відбийте. Замаринуйте в соєвому соусі і залиште на годину.
Потім обсмажте їх на сильному вогні з двох сторін. При цьому викладіть на кожен смажачі шматок м'яса трохи вершкового масла.
Потім полийте кожен шматочок свинини червоним вином. Зачекайте поки алкоголь вивітриться, а м'ясо просочиться ароматами.
Смачного!